Artistul a mărturisit că el și iubita lui, Anda Călin, se înțeleg foarte bine acum și vor mai mulți copii.  „Nu mă opresc, vreau să mai fac un copil. Dacă e fată înseamnă că Dumnezeu chiar are simțul umorului, fac numai fete. Nu mă opresc, înainte ca rușii”, a declarat Liviu.

Acesta a mărturisit că el și-a întrebat chiar și prietenii ce trebuie să facă ca să aibă băiat, ci nu tot fată, dacă există cumva un secret.

„Sunt liniștit, nu știu ce îmi rezervă viitorul. Nu știu ce va fi, poate mâine o ia razna, o iau razna. În momentul ăsta suntem foarte bine, fii-mea e foarte bine, aseară am adormit cu ea. E și frumos e și greu, stresant un pic pentru că nu știi ce vrea mereu”, a mai declarat Liviu Vârciu, la Xtra Night Show.

Liviu Vârciu a anunțat în luna iulie anul trecut că s-a despărțit de Anda Călin, mama fetiței lui Anastasia. Însă, se pare că cei doi au decis să-și mai dea o șansă și s-au împăcat după doar două luni, iar de atunci se înțeleg foarte bine.

Anda Călin și Liviu Vârciu vor să se căsătorească

Frumoasa Anda Călin a vorbit despre împăcarea cu Liviu Vârciu pe Instagram, prin  InstaStory, unde  a răspuns întrebărilor adresate de fani. Ea a dezvăluit pentru prima dată care  a fost motivul despărțirii de îndrăgitul prezentator TV, precizând că s-au certat din nimicuri și nu din ceva serios.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi.”, a răspuns Anda Călin, pe Instagram.

Totodată, Anda Călin a declarat și că ea și Liviu se gândesc chiar și să se căsătorească.

Citește și: