Familia Liviu Vârciu și Anda Călin s-a mărit. Frumoasa  brunetă a adus pe lume cel de-al doilea său copil împlinindu-i astfel dorința artistului care își dorea din tot sufletul un băiețel.

Cei doi mai au împreună o fetiță, Anastasia, iar Vârciu mai mare o fiică dintr-un mariaj anterior.

Părinții au fost foarte secretoși și nu au dat niciun detaliu și nici nu au postat  fotografii.

„Anda este foarte fericită că va deveni mamă din nou şi, momentan, nu şi-ar fi dorit ca vestea să se afle. Este ca un cadou pentru Liviu care este fericit că va deveni tată pentru a treia oară. La prima ecografie, se pare că va fi băiat. Pentru ea nu contează dacă va fi fată sau băiat, ci să fie sănătos copilul”, declarau prietenii celor doi, în luna februarie.

Întrebat ce vrea să moștenească copiii lui de la el, Liviu Vârciu a mărturisit că fetele nu-i seamănă niciuna, dar nici nu-și dorește ca unul dintre copiii lui să moștenească ceva de la el, mai ales băiatul.

„ Sã nu moşteneascã nimic, sã le aibã pe ale lui, sã fie doar sãnãtos şi norocos. (…) Eu nu sunt un tip talentat, pur şi simplu încerc sã vãd lucrurile prin prisma mea. Din punctul meu de vedere nu sunt un cântãreţ extrem de talentat. Lãsând gluma la o parte, mai degrabã mã vãd de o nişã medie ca şi actor, cântãreţ, ca şi prezentator sau ce aş mai putea fi eu. Doar cã înţeleg ce îmi cer producãtorii, ce îmi cere angajatorul şi cred cã fac cumva sã îl mulţumesc. Înţeleg ce mi se cere, ãsta e secretul. Sã zicem, singurul meu secret e cã nu am jucat niciodatã teatru’ în faţa camerei. Asta le zic şi colegilor mei cã eu sunt Liviu Vârciu şi în faţa şi în spatele camerei. Nu mã schimb când se dã ‘Rec’, ne-a declarat Vârciu într-un interviu.

 

Citește și: