Și-a dorit extrem de mult un băiețel și iată că l-a avut. După două fiice adorabile, Liviu Vârciu a devenit anul trecut tatăl unui băiat.

Însă extrem de discreți cu viața personală, atât Liviu, cât și Anda Călin, mama băiețelului, s-au ferit să-i expună chipul pe rețelele sociale.

Cu cine seamănă băiețelul lui Liviu Vârciu

„O să fiu sinceră și o să spun că și de data asta bebe seamănă cu Liviu, dar am înțeles că atunci când mai cresc trăsăturile li se mai schimbă, așa că poate va ajunge să semene cu mine”, mărturisea cu ceva timp în urmă iubita artistului.

Liviu Vârciu își dorea foarte mult un băiețel, având în vedere că mai are două fete, Anastasia, din relația cu Anda Călin, și Carmina dintr-o altă căsnicie. Astfel, în sfârșit, el și-a îndeplinit marele vis și a vrut ca fiul lui să îi poarte numele, botezându-l Liviu Matei.

Anda a povestit că primul nume al copilului a fost ales de tatăl lui, iar al doilea i l-a ales ea.

„Pe bebe îl cheamă Liviu Matei. Liviu a pus primul nume, iar eu l-am pus pe al doilea. Dacă ar fi fost fată, cum a fost și în cazul Anastasiei, eu aș fi ales primul nume, iar el pe al doilea”, a spus Anda Călin pe Instagram.

Asaltată cu întrebări legate de momentul în care îl vor arăta fanilor pe micuțul Liviu Matei, Anda Călin mărturise că cel mai probabil vor aștepta petrecerea de botez pentru a face acest pas. Și iată că s-au ținut de cuvânt!

baietel-varciuSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Botez cu ștaif

Weekendul acesta Liviu Vârciu a organizat petrecerea de botez a fiului său, petrecere fastuoasă, la care au participat multe vedete și au au fost etalate ținute de gală.

Printre invitații de seamă s-au aflat Andrei Ștefănescu, prietenul și colegul lui Liviu Vârciu, Cezar Ouatu și Andreea Bănică.

Mândrii părinți ai băiețelului sărbătorit, Liviu și Anda, au strălucit, la petrecere. Tatăl a purtat un smoking negru, cu papion asortat, iar mămica a avut o rochie alba, lungă, cu paiete aplicate, în care a strălucit de feminitate și frumusețe.

Foto: Capturi Antena Stars/Instagram

Citește și: Însărcinată cu gemeni a născut prematur: un băiețel și o fetiță. Mesajul sfâșietor al vedetei PRO TV

A fost idolul femeilor, însă acum e de nerecunoscut. Cum arată Alain Delon la aproape 86 de ani