A devenit celebru în România cu trupa L.A, dar de-a lungul aniilor s-a remarcat mai mult ca prezentator TV. La 40 de ani, Liviu Vârciu este un om împlinit. Are o carieră de succes, trei copii superbi și trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu fotomodelul, Anda Călin.

Bruneta a vrut ca această zi să fie cu totul specială pentru partenerul ei, pe care l-a răsfățat cum a știut mai bine. La 12.00 noapte, l-a sărbătorit cu vin, iar la micul dejun l-a așteptat cu clătite, croissante și șampanie. Mai mult, Anda i-a făcut și o adevărată declarație de dragoste în văzul tuturor. „La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc”, a scris Anda pe imaginile postate pe Instastory.

Citește și: Primele imagini cu băiețelul lui Liviu Vârciu. Cum a fost surprins artistul, alături de familia lui

Primele declarații ale lui Liviu Vârciu, după ce și-a botezat în secret băiețelul: ”Faceți…

liviu-si-andaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Liviu Vârciu a devenit anul trecut tătic de băiat

Liviu părea foarte nerăbdător să vină ziua lui și și-a anunțat în mod constant fanii câte zile au mai rămas până va schimba prefixul. Ieri, el a apărut pe Instastory îmbrăcat într-un soldat cu armură, iar în peisaj și făcut aparițiea și Nea Mărin, cel de care toată lumea știe și a cărui relație cu Liviu Vârciu e una deosebită.

”AMR o zi =40 ani! Schimb prefixul 🙈🤔😂 se ține un nebun după mine 🧐”, a scris Liviu Vârciu pe Instagram.

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreunp doi copii. O fetiță, Anastasia, iar de anul trecut familia lor s-a mărit și cu un băiețel, spre bucuria artistului care își dorea foarte tare un fiu. Liviu mai are o fată de 18 ani, Carmina, dintr-o relație anterioară.

Citește și:

Cum a slăbit Cristina Șișcanu 32 de kilograme. Iată regimul ei alimentar!

Fiica cea mică a Gabrielei Cristea a împlinit doi ani