Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. În 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Iar după doar doi ani și jumătate, cei doi nu s-au mai ferit și au dezvăluit că formează un cuplu, deși între ei este o diferență de 29 de ani.

Potrivit Click.ro, o sursă din anturajul celor doi și anunță că separarea s-a produs prin sms.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit(… ) Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat.(… ) I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată. Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta.”, a spus sursa.

Când toată lumea aștepta anunțul nunții, fostul lider PSD a plecat pur și simplu de acasă. Surse din anturajul celor doi au declarat în exclusivitate pentru Click! că Liviu Dragnea s-a supărat foarte tare și nu a mai așteptat nici măcar o discuție lămuritoare cu Irina, după un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita tinerică. Acum, politicianul e de negăsit, iar familia sa e foarte îngrijorată.După ce a fost eliberat din pușcărie, anul acesta, la 15 iulie, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună în casa pe care tânăra a cumpărat-o cât timp iubitul ei a fost după gratii.

Liviu Dragnea a fost eliberat din închisoare pe 15 iulie, după ce a executat doi ani și două luni din condamnarea primită în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.