Liviu Dragnea și Irina Tănase nu mai formează un cuplu, susțin persoane din anturajul celor doi. Fostul lider PSD a reacționat pentru prima dată în legătură cu viața sa privată, fără să confirme, dar nici să infirme separarea de iubita sa care îi închina poezii pe rețelele de socializare nu demult.

„Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor și poveștilor cu iz telenovelistic pe care le vedem în aceste zile și care, pentru unii, par mai interesante chiar decât situația dezastruoasă în care se află țara, voi face două precizări”, a scris politicianul pe Facebook, enumerând cele două lucruri pe care oamenii trebuie să le rețină:

„1. Viața personală a oricui ar trebui să rămână privată. Din respect pentru familia mea și pentru românii care au probleme serioase în aceste vremuri, nu mă voi apuca să îmi comentez relațiile și alegerile personale. Nu mă caracterizează, n-am făcut-o niciodată și nu o să încep acum. Există schimbări în viața fiecăruia și există decizii.

Ce pot garanta este că eu îmi asum întotdeauna deciziile luate, așa cum am făcut-o și în viața politică. Știu bine ce fac și de ce și întotdeauna iau decizii spre mai bine, a scris pe rețeaua de socializare poiliticianul.

”2. Ziua de Sfântul Nicolae mi-am petrecut-o împreună cu copiii mei, iar astăzi am lucrat la partid alături de Codrin Ștefănescu. Orice altă „știre” e o prostie.

Înțeleg nevoia de a acoperi știrile cu adevărat importante din viața politică actuală cu „senzațional” și cancan, însă asta e doar o perdea de fum. Subiectele și problemele românilor sunt altele și ele nu pot fi ascunse, oricât s-ar chinui marionetele aflate acum la cârma țării”, a scris fostul lider PSD.

Despărțire prin sms

Liviu Dragnea a cunoscut-o pe Irina Tănase când era încă însurat cu Bombonica Dragnea, mama copiilor săi. În 2013, tânăra s-a angajat la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, ca asistentă a lui Liviu Dragnea. Iar după doar doi ani și jumătate, cei doi nu s-au mai ferit și au dezvăluit că formează un cuplu, deși între ei este o diferență de 29 de ani.

Potrivit Click.ro, o sursă din anturajul celor doi și anunță că separarea s-a produs prin sms.

”Da, sunt despărțiți acum, dar nu știu dacă e o despărțire definitivă, ea speră că nu. Totul s-a întâmplat din cauza geloziei, nu are legătură cu vreun fost iubit(… ) Cineva i-a dat ceva, o făcătură prost făcută și ușor de demontat, dar pentru că el a fost doi ani închis, nu a mai știut ce să creadă. A văzut negru în fața ochilor și a plecat.(… ) I-a dat Irinei doar un mesaj, aceasta n-a apucat nici să se apere. Nimeni nu poate să ia legătura cu el, nici măcar copiii lui, toată lumea este îngrijorată.

Irina este nevinovată, nu i-a greșit cu nimic și îl iubește. Cineva din anturaj nu îi dorește împreună și a făcut tot posibilul să se bage între ei. Liviu nu mai vorbește nici cu cei mai apropiați prieteni. Nu ascultă pe nimeni, doar pe omul acesta.”, a spus sursa.

Când toată lumea aștepta anunțul nunții, fostul lider PSD a plecat pur și simplu de acasă. Surse din anturajul celor doi au declarat în exclusivitate pentru Click! că Liviu Dragnea s-a supărat foarte tare și nu a mai așteptat nici măcar o discuție lămuritoare cu Irina, după ce un prieten i-a prezentat un filmuleț trucat cu iubita tinerică.

După ce a fost eliberat din pușcărie, anul acesta, la 15 iulie, Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au mutat împreună în casa pe care tânăra a cumpărat-o cât timp iubitul ei a fost după gratii.

Vezi și Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit. Ce s-a întâmplat de fapt? Primele declarații

Citește și:

Adela Popescu a fost criticată de fani pentru bradul de Crăciun. Nici Adelina Pestrițu nu a scăpat de critici

John Goodman a slăbit 90 de kilograme. Incredibil cum arată acum marele actor