Liviu Chiorpec, unul dintre concurenții recurenți ai show-ului culinar ”Chefi la Cuțite”, a pierdut lupta cu cancerul.

Vestea a fost dată chiar de o apropiată a fostului concurent. ”E o dimineață în care îmi moare un prieten după o lunga și demna lupta cu cancerul. Liviu Chiorpec, astăzi este doar despre tine si sauvignonul va fi de acum incolo despre tine.

Mi-e trist, mi-e frig, ma gândesc ca cei buni și cu lumini in suflete pleacă prea brutal, prea rapid din viata ta. Ne- am cunoscut călcandu- ne pe picioare la cursurile de tango si am continuat povestind despre mări, țări si cărți, iubiri pierdute și piruete ale vieții. Ne- am dus alaturi anii imblanzindu-i cu șampanie și sauvignon blanc cautand in noi sunete și forme.

Sa-i inveti, draga Liviu, pe cei de sus, sa bea șampanie la micul dejun”, a scris Raluca Neagu, a apropiată a lui Liviu Chiorpec, pe pagina sa de Facebook.

Moartea bucătarului a adus un val de tristețe în rândul celor care l-au cunoscut. Chef Cătălin Scărlătescu a avut una dintre primele reacții după aflarea veștii.

„Drum bun prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris juratul.

Și Chef Bontea i-a transmis un ultim mesaj pe Instagram: ”Viața asta-i o secundă. Drum bun, Liviu”.

Participarea bucătarului la Chefi la cuțite

Liviu Chiorpec a ajuns în casele publicului larg în 2019, odată cu participarea lui la sezonul 7 al emisiunii Chefi la cuțite. Acesta s-a prezentat ca fiind un inginer care, după zeci de ani de muncă la corporație, a decis să lase totul pentru a se face bucătar și a reușit. El a devenit profesor de gastronomie la o școală de cooking.

Îndrăgitul buucătar a revenit în sezoanele 8 și 9 de la Chefi la cuțite, dar de data aceasta în calitate de jurat. El este cel care oferea amulete pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Vezi și Sissoko, fost concurent Masterchef, a murit de Covid. A fost găsit mort în casă

Citește și:

Fostul soț al Andei Adam, primele declarații despre divorț: ”S-a produs atunci când s-a rupt încrederea”

Patrizia Paglieri și fiul ei au părăsit competiția Asia Express. Drama neștiută a lui Francesco