Livia Graur, prezentatoarea jurnalului Focus 14.00, de la Prima TV, și Ștefan Răzvan Graur au divorțat după o căsnicie de 13 ani, anunță Cancan.ro. Au stabilit toate detaliile separării la notar și se pare că au rămas în relații civilizate, mai ales de dragul fiicei lor, Renata. Se pare că despărțirea s-a produs la începutul anului, iar de atunci bruneta a ținut totul secret. „Da, este adevărat, am divorțat! Dar nu-mi voi spăla rufele în public, nu am nimic de adăugat. Putem spune că nu mai suntem împreună de la începutul anului. Actele au fost semnate la notar”, a declarat Livia Graur pentru sursa citată.

livia-graur-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Livia Graur a divorțat după 13 ani de căsnicie. Cine este fostul ei soț

Livia și Răzvan au avut o relație de aproape două decenii. „Când ne-am căsătorit, eu aveam 24 de ani, iar Răzvan, 26 de ani. Şi ne-am cunoscut când eu eram clasa a VIII-a, iar el a X-a. Am făcut același liceu, la Şcoala Centrală. Eu eram din clasa I acolo şi l-am cunoscut când am intrat în clasa a VIII-a, îl vedeam în pauze, în curtea şcolii. (…). Noi ne mai vedeam prin curte, după cum spuneam, dar, atunci când ne-am apropiat pentru prima dată mai bine unul de celălalt, ţin minte că i-am observat genele. Mă uitam în ochii lui şi-i vedeam acele gene lungi şi dese, ca nişte obloane, şi chiar mă întrebam dacă vede bine. Noi aşa am fost: am crescut împreună, suntem cei mai buni prieteni, ne susţinem unul pe altul. Şi asta contează cel mai mult, să formezi un întreg cu partenerul, să se întrunească toate lucrurile. Pe lângă iubire, să fie şi înţelegere şi comunicare”, povestea Livia Graur într-un interviu pentru okmagazine.ro.

Răzvan Ștefan Graur este din București și a absolvit Facultății de Drept la Universitatea “Spiru Haret”. Este masterand în Criminalistică la Universitatea Româna de Ştiinţe şi Arte “Gheorghe Cristea”, notează Cancan.ro. Pentru o perioadă, a fost inspector la Poliția Română și apoi a devenit manager la Bar & Bistro și la o sală de jocuri de noroc. În prezent, este consilier juridic la Autoritatea de Stat.

Citește și: Cine e Horațiu Nicolau, milionarul divorțat cu care tot iese Lidia Buble. Din nou împreună la un prânz „de lux”

Citește și: Laurențiu Reghcampf, adevăratul motiv pentru care a divorțat de Anamaria Prodan. Cine a înșelat primul