E finalul a 7 ani de relație, din care au rezultat și doi copii frumoși: Sailor Gene, de 6 ani, și Lula Rose, de 5 ani.

Liv, în vârstă de 43 de ani, mai are un fiu, pe Milo, rezultat din căsătoria, de asemeni încheiată, cu Royston Langdon. Și Dave Gardner, în vârstă de 45 de ani, nimeni altul decât agentul lui David Beckham, mai are un fiu, Grey, din mariajul cu Davinia Taylor.

Primele zvonuri despre despărțire au apărut recent, când Liv a și-a luat copiii și a petrecut două luni la Los Angeles, fără soțul ei. Surse din anturajul lor spun că pandemia i-a înstrăinat, iar ulterior nu au mai reușit să se reconecteze.

Aceleași surse povestesc că cei doi trăiesc deja vieți separate și fiecare dintre ei este foarte concentrat pe carieră. Se pare că s-ar fi despărțit încă din martie, dar nu au vrut să se știe, mai cu seamă că la mijloc sunt și doi copii.

Totuși, s-ar fi separat în relații bune, au rămas prieteni, iar în vară chiar au fost împreună în vacanță.

Anul trecut, de ziua lui Dave, Liv, fiica lui Steven Tyler de la Aerosmith, i-a trimis un mesaj video logodnicului ei, dar toată lumea a văzut că nu mai avea pe deget inelul de logodnă. Cei doi nu au petrecut împreună, fiind chiar în țări diferite.

Liv și Dave s-au cunoscut în 2014, cea care le-a făcut cunoștință fiind Kate Moss. Un an mai târziu, cei doi erau logodiți.

În 2019, Liv, pe atunci logodită de 4 ani, spunea că nu se grăbește să se mărite, că nu e ceva la care visează. ”Îmi place să fiu logodită, dar nu nu prea vreau să mă mărit. Întotdeauna am simțit că căsătoria e mai mult o recompensă. O recompensă pentru că ai supraviețuit relației”, spunea ea atunci.

Despre cererea în căsătorie din 2015, Liv povestea amuzată că nu a fost cea mai romantică. Ea era deja însărcinată și tocmai ieșise de la duș. În plus, mai spune ea, nici nu arăta prea bine.

Vezi și O pereche frumoasă de actori, de care nici nu s-a știut la vremea respectivă. Aveai habar că au format un cuplu? S-au iubit sincer, dar ea are acum trei copii cu alți bărbați

Citește și:

Îl recunoști? „Am fost și eu mic odată și-mi plăceau jucãriile, doar că niciodată nu erau ale mele”

Încă o nuntă în familia de la „Neatza cu Răzvan și Dani”? Dani Oțil i-a dat de gol