S-au dus negocieri cu mai multe vedete şi lista concurenților este aproape definitivată, scrie Click!. Deja mulţi au început pregătirile: teste, vaccinuri, paşapoarte.

Lista cuprinde atât vedete ale Antenei 1, dar şi foşti concurenţi ai altor reality-show-uri.

Andreea Antonescu ar putea fi una dintre participante, după ce a prins gustul acestor provocări. Anul trecut,vedeta a fost la “Ferma vedetelor”, de la Pro TV, iar anul acesta a participat la “Survivor România”, de la Kanal D.

O altă doritoare de aceste show-uri pare să fie şi Alina Puşcaş, care a mai fost ofertată să meargă şi în trecut.

Un alt nume vehiculat este cel al lui Connect-R, pe numele din buletin Ştefan Relu Mihalache, în vârstă de 38 de ani. Şi Pepe, alias Ionuţ Pascu, ar putea să plece în Asia, mai ales că acum, după divorţ, este mai liber, iar fetele pot rămâne o perioadă la mama lor.

Un alt nume care se vehiculează ar fi Shift – pe numele lui adevărat Gabriel Mihai Istrate, bun prieten cu Ruby. Ea a participat deja la acest reality-show şi i-a deschis apetitul pentru astfel de provocări.

Cuplul format din Jo şi Juno ar putea de asemeni participa, mai arată sursa.

Show-ul ar fi trebuit să fie prezentat de Liviu Vârciu şi Andrei Ştefanescu, însă aceștia sunt cuprinși în alte proiecte. Prin urmare, în cărți ar fi Oase, alias Ionuţ Dongo, cel care a câştigat sezonul doi al emisiunii împreună cu CRBL şi care mai prezentat emisiunea alături de Gina Pistol.

Surprizele nu se opresc aici, iar fanii abia aşteaptă ca în toamnă să vadă un nou sezon al emisiunii în care vedetele trebuie să trăiască cu 1 euro pe zi, să-şi caute cazare şi transport şi să ajungă primii la destinaţie.

Vezi și Câte kilograme a dat jos Adda în Asia Express. Artista extrem de mândră de noua ei siluetă

Citește și:

Smiley a zburat prin parbrizul bolidului său după o ciocnire cu mașina Poliției

Primele imagini cu Meghan Markle și Archie după înmormântarea prințului Philip. Ce mare s-a făcut fiul lui Harry