Lisa Marie Presley și-a dedicat ultimele două postări de pe Instagram regretatului ei fiu, Benjamin Keough (21 octombrie 1992-12 iulie 2020). În ultima sa postare de pe Instagram, care datează din 31 august 2022, cântăreața a împărtășit o captură de ecran a unui text pe care l-a scris pentru revista PEOPLE. Este un eseu apăsător, despre durere și doliu.

„Bună, ținând cont că este Ziua Națională de Conștientizare a Doliului, am scris un eseu despre doliu, care a fost postat pe site-ul People. M-am gândit să îl postez și aici, în speranța că-i va ajuta pe cei care au nevoie”, a scris ea, în legenda postării din 31 august 2022.

Postarea de pe Instagram include o fotografie cu Lisa Marie, stând pe o canapea, în timp ce își odihnește capul pe umărul lui Keough. Din păcate, tânărul s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020, împușcându-se în cap. În editorialul scris pentru People, Lisa Marie spune, resemnată, că „moartea face parte din viață”. Benjamin este fiul Lisei cu primul ei soț, Danny Keough.

Lisa Marie Presley, despre moartea fiului ei: „Durerea nu se oprește și nu dispare în nici un fel”

„Moartea face parte din viață, fie că ne place sau nu, și la fel este și durerea. Sunt atât de multe de învățat și de înțeles despre acest subiect, dar iată ce știu până acum: unu este că durerea nu se oprește și nu dispare în nici un fel, la un an, sau ani după pierdere. Durerea este ceva ce va trebui să porți cu tine pentru tot restul vieții, în ciuda a ceea ce anumiți oameni sau cultura noastră vrea să credem. Nu treci peste, nu mergi mai departe, punct”, spunea, devastată, Lisa Marie Presley.

Lisa Marie Presley and Benjamin Presley Keough at Mr. Chow restaurant, London, Britain – 09 Jan 2012SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cu o lună înainte de această postare, ea a împărtășit un alt omagiu emoționant adus fiului ei, publicând o fotografie cu picioarele lor, așezate pe un scaun, în timp ce și arată tatuajele identice. Lisa și fiul ei și-au tatuat un nod celtic, care înseamnă eternitate. O ironie amară, ca o premoniție. „Tatuajul simbolizează faptul că vom fi legați pentru totdeauna. L-am ales cu grijă pentru a reprezenta dragostea noastră eternă și legătura noastră eternă”, scria, atunci, Lisa Marie Presley.

Citește și: Lisa Marie Presley: 4 soți, 4 copii și un lung șir de drame. Ce povestea despre căsnicia cu Michael Jackson

Citește și: Sinucidere anunțată pe Facebook: „Acum intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtașite”. Cine este Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis, din dragoste, la 43 de ani

Citește și: De ce nu a avut Lisa Marie Presley copii cu Michael Jackson. În sfârșit, a decis să spună tot

Citește și: Lisa Marie Presley, dezvăluiri incendiare despre Michael Jackson și Elvis Presley!