Actrița a semnat un contract de 4 milioane de dolari cu editura Gallery Books pentru a-și povesti viața prin prisma celor două personaje controversate.

Vorbind despre mariajul cu Michael Jackson, Lisa Marie spunea în trecut: ”A fost un moment foarte tensionat în mariaj, în care el a trebuit să ia o decizie. Să aleagă medicamentele (de care era dependent – n. red.), lingușitorii sau pe mine. Și m-a îndepărtat”.

Lisa Marie Presley, acum în vârstă de 51 de ani, a fost căsătorită cu Michael jackson timp de doi ani, în perioada 1994 – 1996.

Într-un alt interviu acordat lui Oprah Winfrey, Lisa Marie spunea că un lucru comun în viața lui Michael Jackson și a lui Elvis Presley a fost că ambii au avut luxul de a crea împrejurul lor orice fel de realitate își doreau.

Despre acuzațiile de pedofilie, Lisa Marie spunea, cu ani în urmă, simplu: ”Știu că el nu e așa”.

Acuzațiile au fost repuse pe tapet recent, odată cu lansarea filmului ”Leaving Neverland”. Și mariajul lui Michael jackson face parte din subiectul filmului, însă Lisa Marie nu a comentat până acum dacă acesta a fost reprezentat fidel sau nu.

Lisa Maria a mai fost căsătorită și cu Danny Keough, Nicolas Cage și Michael Lockwood.

Vezi și Până la urmă Michael Jackson și Lisa Marie au făcut sau nu sex? Cum păcălea muzicianul anturajul

Citește și: