Cântăreața în vârstă de 50 de ani dă vina pentru această situație pe fostul său agent, pe care l-a și dat în judecată. Ea îl acuză pe Barry Siegel de gestionarea proastă a finanțelor, ”nesăbuință și neglijență managerială” în ceea ce privește moștenirea ei.

Averea lui Elvis Presley se situa la câteva milioane de dolari în momentul morţii sale, în 1977, însă brandul său, care include parcul Graceland, a ajuns să valoreze 100 de milioane de dolari, sumă pe care Lisa Marie a moştenit-o când a împlinit 25 de ani, în 1993.

Agentul său susține că, dimpotrivă, investițiile făcute de el au salvat-o pe Lisa Marie de la faliment, ea cheltuind fără niciun pic de discernământ.

Îi cere bani și fostului soț

Lisa Marie Presley se află deja în proces de divorţ cu cel de-al patrulea soţ, Michael Lockwood, ea cerându-i acestuia 16 milioane de dolari. La rândul său, acesta îi cere 450.000 de dolari. Cei doi s-au căsătorit în Japonia, în ianuarie 2006. Primul ei soţ, Danny Keough, a fost cavaler de onoare la acea ceremonie.

Michael, în vârstă de 56 de ani, și Lisa Marie, îi au împreună pe gemenii Harper Vivienne Ann și Finley Aaron Love, de 9 ani. În 2016, Lisa Marie a cerut divorțul, motivând că Michael era anchetat, după ce pe calculatorul său și alte dispozitive electronice s-au găsit imagini nepotrivite cu copii.

De la despărțirea celor doi, gemenii cuplului sunt în grija bunicii lor, Priscilla Presley, în vârstă de 72 de ani.

Lisa Marie Presley avereSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lisa Marie Presley a fost măritată de 4 ori până acum. În 1988, s-a căsătorit cu muzicianul Danny Keough, împreună cu care a avut un fiu și o fiică. În 1994 au divorțat, iar Lisa Marie s-a căsătorit cu Michael Jackson. Mariajul a durat numai 2 ani. În 2002, ea s-a căsătorit cu actorul Nicolas Cage, cu care a rezistat tot 2 ani. A urmat căsătoria cu producătorul muzical Michael Lockwood.

Foto: Instagram

Vezi și Tu îi dai 71 de ani? Cum arată acum fosta soție a lui Elvis Presley și ce dezvăluiri a făcut despre regretatul artist

Citește și: