”Cu inima grea, trebuie să împărtăşesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică, Lisa Marie, ne-a părăsit. Era cea mai înfocată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o vreodată”, a afirmat Priscilla Presley, într-o declaraţie pentru revista People.

”Facem apel la intimitate, în aceste momente în care încercăm să gestionăm această pierdere profundă. Vă mulţumim pentru dragoste şi rugăciuni. În acest moment nu vom face alte declaraţii”, a adăugat aceasta.

Priscilla Presley şi restul familiei Presley sunt ”şocaţi şi devastaţi de moartea tragică a iubitei lor Lisa Marie”, a spus un reprezentant al familiei, într-o declaraţie pentru CNN. ”Ei sunt profund recunoscători tuturor pentru sprijin, dragoste şi rugăciuni şi solicită intimitate în acest moment foarte dificil”. FOTOGRAFII PROFIMEDIA / HEPTA

Obit-Lisa Marie PresleySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Lisa Marie Presley a murit. A fost găsită de menajeră, în stare de inconștiență

Joi, 12 ianuarie, Lisa Marie Presley a fost dusă de urgenţă la spital, după ce a fost găsită la domiciliu, în stop cardiac. Cântăreața se afla la terapie intensivă, fiind în comă indusă şi susţinută în viaţă de aparate, cu ajutorul unui stimulator cardiac, anunţă TMZ. Lisa Marie Presley era în stare de „inconştienţă” când menajera a descoperit-o joi dimineaţă la ea acasă, în Calabasas, o suburbie de lux a Los Angelesului, mai scrie site-ul citat.

Fostul ei soţ, Danny Keough, care locuieşte şi el pe proprietate, i-a făcut un masaj cardiac până la sosirea ambulanței. Surse anonime au declarat pentru TMZ că Lisa Marie Presley nu a încercat să se sinucidă. „Era cea mai pasionată, puternică şi iubitoare femeie pe care am cunoscut-o”, a mai spus Priscilla Presley în comunicatul pentru People, cerând să fie respectate intimitatea familiei şi mulţumind fanilor pentru „dragoste şi rugăciuni”.

Pe 10 ianuarie, cu doar 2 zile înainte să moară, Lisa Marie a asistat, alături de mama ei, Priscilla Presley, la ceremonia Globurilor de Aur, în cursul căreia actorul Austin Butler a câştigat premiul pentru cel mai bun actor într-un film dramatic, graţie rolului interpretat în pelicula „Elvis”.

Lisa Marie Presley, 4 căsnicii, 4 copii

Lisa Marie Presley a fost unicul copil al cântărețului Elvis Presley şi al actriţei Priscilla Beaulieu Presley. Lisa Marie Presley s-a născut la 1 februarie 1968, în Memphis, Tennessee, dar la vârsta de patru ani s-a mutat cu mama ei în Los Angeles, după divorţul părinților, în 1973. După moartea lui Elvis Presley, la 16 august 1977, Lisa Marie Presley, care avea 9 ani pe atunci, a devenit moştenitoarea averii tatălui, alături de bunicii ei paterni. Când bunicii s-au stins din viață, Lisa Marie a devenit unica moştenitoare a averii de 100 de milioane de dolari, pe care mama ei i-a administrat-o până la împlinirea vârstei de 18 ani.

În viața personală nu au fost numai momente roz pentru Lisa Marie Presley. Ba din contră. Mereu în atenția întregii lumi, crescută în lumina reflectoarelor, fiica lui Elvis a trecut de la depresie, la droguri. Cântărețul Danny Keough este primul ei soț, cel care, de altfel, i-a acordat primul ajutor când menajera a găsit-o în stare de inconștiență, în casă. Cei doi s-au căsătorit în 1988, au rezistat împreună 6 ani, iar din relația lor au rezultat doi copii, fiica Riley (33 de ani) și fiul Benjamin, care s-a sinucis la 23 iulie 2020, la 27 de ani.

Lisa Marie Presley a fost măritată și cu Michael Jackson și a apărut în celebrul videoclip al acestuia, „You Are Not Alone” (1995). Cei doi au fost căsătoriți timp de doi ani, iar presa a scris inclusiv că nu au avut niciodată relații sexuale. Lisa Marie a negat însă acest lucru, spunând că ea și soțul ei se iubeau mult. Totuși, hotărârea de a nu avea copii i-a aparținut ei și a fost luată din cauza presiunii mediatice exercitate asupra lui Michael în acea perioadă. S-au căsătorit pe 26 mai 1994, dar au divorțat în ianuarie 1996.

Vorbind despre mariajul cu Michael Jackson, Lisa Marie spunea în trecut: ”A fost un moment foarte tensionat în mariaj, în care el a trebuit să ia o decizie. Să aleagă medicamentele (de care era dependent – n. red.), lingușitorii sau pe mine. Și m-a îndepărtat”.

În 2002, Lisa Marie Presley s-a măritat cu actorul Nicolas Cage, dar mariajul nu a rezistat decât câteva luni. În 2006, fiica lui Elvis se căsătorea cu producătorul Michael Lockwood, cu care are fiice gemene, Vivienne şi Finley (născute în 2008), dar și de acesta s-a separat, în 2016. După nașterea gemenelor, Lisa Marie s-a refugiat în droguri și, din cauza dependenței, a pierdut custodia celor două fete, după divorț.

Citește și: Familia Presley s-a reunit la Graceland! Poze de colecție! Cum arată urmașii Regelui

Citește și: De ce nu a avut Lisa Marie Presley copii cu Michael Jackson. În sfârșit, a decis să spună tot

Citește și: Noi dezvăluiri despre viața lui Michael Jackson, la 10 ani de la moartea lui. Adevăratul motiv pentru care s-a căsătorit cu Lisa Marie Presley

Citește și: Până la urmă Michael Jackson și Lisa Marie au făcut sau nu sex? Cum păcălea muzicianul anturajul

Citește și: S-a decis să vorbească! Lisa Marie Presley a făcut dezvăluiri incredibile despre cum făcea amor Michael Jackson. Detalii picante din dormitor

Citește și: Iată de ce a divorțat Pricilla Presley de Elvis. Starul avea o ciudățenie pe care nimeni nu o știa