Alături de o fotografie a unui body alb pe care scrie „coming soon”, Lohan a scris: „Suntem binecuvântați și emoționați!”, etichetându-l și pe Shammas în postare.

poza-cu-care-a-facut-anuntulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Un reprezentant al cuplului a confirmat pentru PEOPLE că actrița s-a căsătorit cu finanțistul, după ce și-a anunțat logodna cu o serie de fotografii tot pe Instagram, în noiembrie 2021.

„Dragostea mea. Viața mea. Familia mea. Viitorul meu”, a scris ea în legendă.

Vestea căsătoriei lui Lohan, care are un trecut marcat de droguri și alcool, a venit după o altă postare a actriței pe Instagram, în care îl numea pe Shammas „soțul” ei.

“Sunt cea mai norocoasă femeie din lume. Nu pentru că am nevoie de un bărbat, ci pentru că el m-a găsit pe mine și a știut că vreau să găsesc fericirea și harul, toate în același timp”, a scris Lohan în descrierea unei fotografii cu cei doi.

Ea a adăugat: „Sunt uimită că acesta este soțul meu. Viața mea și totul pentru mine. Femeia ar trebui să se simtă așa în fiecare zi „.

În vara anului trecut, Lohan a împărtășit o altă fotografie cu ea și Shammas, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. „Iubirea mea! Nu ești doar un om grozav, o persoană incredibilă, ci și cel mai bun prieten al meu”, a comentat ea selfie-ul.

„Mulțumesc pentru că mă iubești și tu, iubito! Te iubesc atât de mult! La mulți ani !”, i-a răspuns atunci el.

Lindsay Lohan, actriță de copil, a părăsit Hollywoodul în 2014, mutându-se în dubai, acolo unde trăiește și acum, departe de ispitele din Cetatea Filmului.

Vezi și Era una dintre cele mai controversate vedete, dar a dispărut din ochii publicului. Și-a schimbat complet viața, iar acum a anunțat că se mărită

Citește și:

Cum se simte Amalia Enache după operația de colecist. Care au fost primele semne ale bolii

Vica Blochina, despre iubirea cu Victor Pițurcă și fiul lor: „Dacă nu aș fi avut relație cu un om însurat, poate aș fi fost altfel”