Afectată extrem de tare de moartea fiului său, Jeff Thrasher, la doar 56 de ani, după ce a pierdut lupta cu leucemia, Linda Gray a dispărut o vreme din ochii opiniei publice, ba chiar a renunțat și la rețelele sociale pentru 9 luni.

Puternică, a revenit, și le-a explicat urmăritorilor ei motivele absenței. „Am luat o scurtă pauză de la social media. A fost un an greu. A fost pentru toată lumea. Dar când fiul meu a murit, nu am mai putut vorbi cu nimeni. Vă mulțumesc pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați arătat în timpul acestei perioade grele. Vă transmit o mare îmbrățișare virtuală, vă mulțumesc și sper că vom avea un an mai bun”, a spus ea pe contul său de Instagram.

Dar public, marea actriță nu a mai apărut. Abia în luna septembrie a anului trecut, a fost fotografiată de paparazzi la ieșirea dintr-un supermarket, departe de cea mai bună formă a sa. FOTOGRAFII: PROFIMEDIA

Dallas icon Linda Gray, 81, is photographed in public for the first time in three years as she runs errands near her home in Valencia, California.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Linda Gray, celebra Sue Ellen din Dallas, fotografiată în public pentru prima oară în 3 ani. Cum arată la 81 de ani

Linda Gray, revenire plină de farmec

Linda Gray, în vârstă de 82 de ani (este născută pe 12 septembrie 1940), a participat la un eveniment monden în Beverly Hills, “Hollywood Legends”, fiind însoțită de Jeffrey Lane, scenarist de televiziune, producător de film și actor. Linda Gray a purtat o ținută simplă, dar plină de eleganță, alegând un top alb, fluid, și o pereche de pantaloni lejeri lungi și negri.

linda-gray-profimedia-0742222000-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Actriță, regizor și fost model, Linda Gray este în primul rând faimoasă pentru portretizarea controversatei Sue Ellen Ewing, soția personajului interpretat de Larry Hagman, JR. Ewing.

Linda a jucat acest rol între 1978 – 1991, cât timp a rulat Dallas, apoi a apărut în mai multe filme de succes. Mai târziu a reluat rolul Sue Ellen, în reuniunile Dallas de pe micul ecran. Linda mai are o fiică de 55 de ani, Kehly Sloane, care este căsătorită cu Lance Sloane.

Citește și: Victoria Principal arată la 73 de ani ca la 40. A dezvăluit abia acum motivul real pentru care părăsit serialul „Dallas”

La 29 de ani, când a aflat că are Parkinson, a căzut în patima alcoolului. Ajuns acum la 62 de ani, Michael J Fox dezvăluie întrebarea dură a soției, care l-a făcut să renunțe definitiv la băutură