Linda a fost fotografiată de paparazzi când mergea la cumpărături, aproape de casa ei din California. Actrița în vârstă de 81 de ani trăiește o viață discretă în suburbia californiană Valencia, unde deține o fermă.

O femeie încă frumoasă, dar totuși o bunică, Linda Gray nu mai are strălucirea de altădată. Se ține însă destul de bine pentru vârsta ei și ar putea trece oricând ca fiind cu 20 de ani mai tânără.

Dallas icon Linda Gray, 81, is photographed in public for the first time in three years as she runs errands near her home in Valencia, California.SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Actriță, regizor și fost model, Linda Gray este în primul rând faimoasă pentru portretizarea controversatei Sue Ellen Ewing, soția personajului interpretat de Larry Hagman, JR. Ewing.

Linda a jucat acest rol între 1978 – 1991, cât timp a rulat Dallas, apoi a apărut în mai multe filme de succes. Mai târziu a reluat rolul Sue Ellen, în reuniunile Dallas de pe micul ecran.

Acum un an, Linda Gray a trecut printr-o cumpănă majoră. Fiul ei, Jeff Thrasher, a murit la vârsta de 56 de ani. „A fost cel mai bun, cel mai amuzant și dulce om”, a transmis atunci actrița din Dallas.

„O celebrare a vieții fiului meu Jeff. A fost cel mai bun, cel mai amuzant, cel mai dulce om … a adus atâta dragoste în această lume, a fost iubit de toată lumea!”.

„Fie ca această călătorie a lui să fie una magică ❤️”, a scris Linda pe Instagram, îndurerată cum numai o mamă care-și îngroapă copilul poate fi.

Fanii vedetei și-au exprimat șocul la aflarea veștii și i-au transmis vedetei condoleanțe.

„Îmi pare rău pentru pierderea ta”, „Nu știu ce să spun”, „Am rămas fără cuvinte”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor ei.

Jeff a lucrat ca director TV și producător, iar ultimul său proiect a fost Junior Chef Showdown. De asemenea, a produs The Amazing Race Canada și Canada’s Smartest Person. În 2017, a regizat Furze World Wonders, iar în 2015, Jeff a lucrat la Vegas Rat Rods.

Linda mai are o fiică de 55 de ani, Kehly Sloane, care este căsătorită cu Lance Sloane.

Vezi și Victoria Principal arată la 71 de ani ca la 40 ani. A dezvăluit abia acum motivul real pentru care părăsit serialul „Dallas”

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, imagini rare cu cei doi copii ai săi și ai lui Gabi Bădălău. Cum arată micuții care asistă neputincioși la divorțul cu scandal al părinților

Emmanuel și Brigitte Macron s-au plimbat ca doi îndrăgostiți pe străzile din Honfleur