Linda Evangelista este unul dintre cele mai mari nume ale modellingului anilor 90. Alături de Claudia Schiffer, Helena Christensen ori Cindy Crawford, Linda Evangelista a pus baza conceputului de ”supermodel”, fiind printre primele care au purtat această titulatură.

Ne-o amintim din clipurile vremii, cum ar fi cel pentru hitul ”Freedom”, al lui George Michael.

Din păcate pentru fanii ei, Linda s-a retras din modelling și din lumina reflectoarelor încă de la finele anilor 90. Iar acum, la 57 de ani, e de nerecunocut.

Fostul fotomodel s-a izolat în casă mulți ani, după ce corpul și chipul ei au avut de suferit în urma unei proceduri estetice eșuate de criolipoliză, numite CoolSculpting.

EXCLUSIVE: **PREMIUM EXCLUSIVE RATES APPLY** NO WEB UNTIL 1:15PM ET FEBRUARY 26, 2022***  Linda Evangelista Steps Out Face Mask-Free For First Time Since Filing Lawsuit Against CoolSculpting Over Fat Freezing NightmareSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Anul acesta a vorbit recent despre problemele sale într-un interviu acordat revistei People

Supermodelul a acordat anul acesta, în luna februarie, cel mai sincer interviu pentru revista People, în care a vorbit despre durerea emoțională și fizică cu care a trăit în ultimii șase ani și care a făcut-o să trăiască în umbră.

Aceasta a susținut că terapia CoolSculpting – o procedură populară de „înghețare a grăsimii”, aprobată de FDA, care a fost promovată ca o alternativă neinvazivă la liposucție – „a deformat-o pentru totdeauna” și „a desfigurat-o brutal”. Linda a mărturisit că este pregătită, în sfârșit, să-și spună povestea.

Ea a dat în judecată, în luna septembrie, anul trecut, compania mamă Zeltiq Aesthetics Inc., care a pantentat procedura, cerând despăgubiri de 50 de milioane de dolari., într-o plângere depusă la tribunalul federal din New York.

Linda susține că după cele șapte ședințe CoolSculpting, pe care le-a făcut într-un cabinet dermatologic în perioada august 2015- februarie 2016, ea nu a mai putut să lucreze din cauza efectelor dezastruoase ale acestei proceduri. Ea susține că această procedură estetică a desfigurat-o şi i-a afectat grav cariera.

Citește și: Monica Gabor a făcut aceleași proceduri care au mutilat-o pe Linda Evanghelista