Linda Evangelista este unul dintre cele mai mari nume ale modellingului anilor 90. Alături de Claudia Schiffer, Helena Christensen ori Cindy Crawford, Linda Evangelista a pus baza conceputului de ”supermodel”, fiind printre primele care au purtat această titulatură.

Ne-o amintim din clipurile vremii, cum ar fi cel pentru hitul ”Freedom”, al lui George Michael.

Din păcate pentru fanii ei, Linda s-a retras din modelling și din lumina reflectoarelor încă de la finele anilor 90. Iar acum, la 55 de ani împliniți duminică, e de nerecunocut.

Își arată vârsta, s-a rotunjit mult și nu mai are nimic din grația de odinioară. Nici urmă de strălucire – a devenit o femeie comună, care pare că nu-și mai acordă grija de altădată. Se îmbracă sport, ușor neglijent adesea, așa cum, de altfel, au și surprins-o paparazii.

asne-o amintim cei mai multi dintre noiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cu ani în urmă dorită de toți designerii, cea supranumită muza lui Karl Lagerfeld nu a reușit să se păstreze în forma care era, așa cum s-a întâmplat în cazul altor modele celebre, precum Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell.

Vezi și Naomi Campbell spune care este secretul siluetei sale. E foarte simplu: face asta o dată sau de două ori pe săptămână! 

Citește și: