Linda Evangelista, ajunsă acum la 56 de ani, a fost una dintre cele mai apreciate fotomodele din lume, care a făcut furori în anii ’90. Nu degeaba a fost mulți ani muza casei de modă Versace.

Anii au trecut și i-au marcat trupul și chipul. În ultimele fotografii surprinse de paparazii, Linda apărea cu multe kilograme în plus și cu chipul de nerecunoscut.

Deranjată de acestea, Linda Evanghelista a apelat la ajutorul procedurilor estetice. Însă efectul acestora a fost total contrar așteptărilor fostului super model.

linda-cu-mascaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Într-un mesaj publicat recent pe pagina sa oficială de Instagram, Linda explică explică absenţa ei din atenţia publică în ultimii ani. Ea a mărturisit că este „deformată permanent” în urma unei proceduri cosmetice de rutină pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting. Iar cest lucru a afectat-o emoţional atât de mult, încât în final, s-a retras.

Linda Evanghelista: „„Am rămas, aşa cum a descris presa, «de nerecunoscut»”

„Celor care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost prospere, motivul este acela că am fost desfigurată brutal de procedura CoolSculpting a Zeltiq, care a avut efectul invers celui promis”, a scris ea.

În mesaj ea mai artă că, în loc să reducă grăsimea, procedura a crescut celulele grase şi „m-a lăsat permanent desfigurată, chiar şi după ce am făcut două operaţii de corectare, dureroase şi fără succes”.

„Am rămas, aşa cum a descris presa, «de nerecunoscut»”, a mai scris ea.

Linda mai mărturisește că a dezvoltat un efect secundar, numit paradoxical adipose hyperplasia.

CoolSculpting este numele de brand al remodelării nonchirurgicale prin temperatură scăzută a anumitor zone ale corpului. În ultimii ani, este tot mai populară în centrele spa.

Ea a precizat un proces şi că intenţionează să meargă mai departe pentru a scăpa de ruşinea ei, făcând public această problemă. „Am obosit să trăiesc în felul acesta. Mi-ar plăcea să ies pe uşă cu capul sus, deşi nu mai arăt ca mine”. Nu este clar dacă procesul a fost deja demarat.

Mesajul publicat de ea a primit numeroase aprecieri şi comentarii, între cei care şi-a exprimat sprijinul numărându-se Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford şi Christy Turlington.

Citește și: Romina Power, schimbare totală de look. Imaginea cu care fost soție a lui Al Bano și-a uimit fanii

Ce soră frumoasă are Irina Fodor! Teodora e o Irina în miniatură