la-iarba-verdeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Deși a luat proporții, vedeta arată excelent și radiază de bucurie. Se pare că lucrurile merg bine și în relația pe care o are Silviu Țolu, mult mai tânăr decât ea. Secretul relației lor l-a spus chiar ea, pe o reța de socializare: “Și care este secretul relației voastre?” Cam așa suna o întrebare frecventa… Ar fi ca… jucam in propriul nostru film pe care-l scriem și-l regizăm împreuna in fiecare zi”.

„Este, de departe, cea mai bună versiune a corpului meu. Ador modul în care fizicul meu se schimbă pe zi de trece, doar pentru a deveni cel mai sigur loc pentru bebeluș. Nu mai există așteptări nerealiste, create de social media, despre cum ar trebui să arate perfecțiunea. Pentru mine, aceasta e cea mai mare realizare a mea”, scria recent Lili Sandu pe rețelele de socializare.

Lili Sandu (40 de ani) şi Silviu Ţolu (28 de ani) vor deveni părinţi de băiețel. Vestea a fost dată pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților, chiar de către artistă, pe contul personal de Instagram, acolo unde le-a arătat prietenilor virtuali şi testul de sarcină pozitiv.

Vezi și Daniela Gyorfi și-a făcut o nouă operație estetică! Ce și-a modificat acum și cât a plătit. Uite și câte kilograme are

Andreea Mantea, apariție incendiară în costum de baie. Motivul pentru care vedeta TV evita să-și arate trupul