Cei trei s-au distrat de minune împreună, judecând după pozele postate de vedetă pe Instagram, unde toți trei sunt cu gura până la urechi.

Cum l-a cunoscut Lili Sandu pe Silviu Țolu. ”Mi s-a spus că are 23 de ani”. Cum a reacționat atunci vedeta

Vacanța la malul mării i-a priit de minune celui mic, care a dormit la prânz exemplar, timp de câteva ore, lăsând timp părinților să petreacă în doi.

„Parents off Duty! Atât de bine se simte TJ, aici, la hotel, încât somnul de prânz durează între 3-4 ore, timp destul cât să ne “facem de cap”, a mărturisit Lili Sandu, care apoi, ajunsă acasă, a suspinat după vacanță.

„Când scriu acest text sunt deja pe canapeaua de acasă, deși sincer vă spun că tare mult mi-ar fi plăcut să fiu încă pe un șezlong, la malul marii.

A fost o vacanță minunată, cu și pentru TJ, iar noi am fost extrem de încântați să-l vedem atât de fericit, făcând activități diverse, foarte captivante pentru el, în fiecare zi”, a mai povestit Lili Sandu, cu gândurile încă la concediul abia încheiat.

familia-toluSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Chiar dacă Lili a etalat o mega siluetă la plajă, nici urmă de poze (voit) sexy. S-a simțit atât de bine încât nu a simțit nevoia de a ”poza”. Asta, chiar dacă are toate atuurile pentru niște poze răvășitoare pe buza piscinei. Oricum prichindelul ar fi intrat în fiecare cadru, după cum se vede din instantaneele postate de vedetă pe Instagram.

Thomas Jay încă nu are trei ani, vârstă pe care o va împlini peste numai câteva zile, la 11 august. Acum aproape trei ani, Lili Sandu devenea în mod nesperat mamă, schimbându-și viața cu 180 de grade. Însă începuturile maternității nu au fost deloc simple pentru frumoasa tulceancă.

Băiețelul lui Lili Sandu a fost operat: „Inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial… Stau lânga el cu ochii în lacrimi”

„Alcoolul a fost un refugiu. Un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți”

Privită de departe sau doar privind fotografiile de pe rețelele de socializare, Lili Sandu face ca viața de mămică să pară una ușoară. Pare că face totul natural, cu zâmbetul pe buze, iar viața ei e una de basm. Departe de realitate, a recunoscut la un moment dat vedeta.

Invitată acum ceva vreme la Vorbește lumea, înainte de a prelua frâiele emisiunii, vedeta a povestit despre perioada de după naștere și cât de dificil a fost pentru ea să se adapteze la viața de mamă. Mai sinceră ca niciodată, aceasta recunoștea că au fost momente cărora cu greu le-a putut face față. a recunoscut inclusiv faptul că a apelat și la alcool, în clipele de maximă slăbiciune.

Cu toate că ea și Silviu Țolu și-au dorit mult să devină părinți, vedeta a recunoscut că nu a știut ce o așteaptă, iar primul an după naștere a fost unul extrem de dificil și greu de gestionat.

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți…”, recunoaște vedeta.

Aceasta a vorbit și despre cea mai mare provocare de după naștere: ”Eu știam, din ce am auzit, că va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine. primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea.

Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu. N-a simțit-o imediat și nu își putea explica de ce.

Lili Sandu a declarat că viața ei se învârtea în jurul copilului, așa cum se întâmplă cu mai toate mamele din România. Lumea nu o întreba pe ea cum se simte, ci doar cume copilul. Aceasta este, din păcate, mentalitatea din România, a lăsat ea să se înțeleagă.

Recunoaște că nu mai avea timp să se îngrijească de ea sau de relația cu partenerul. „Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni.

La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă.

Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam ‘Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc’”, și-a amintit Lili Sandu.

De ce amână Lili Sandu și Silviu Țolu momentul căsătoriei?

În anul 2019, Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 40 de ani. Planurile de nuntă au fost însă amânate din cauza pandemiei de coronavirus și a venirii pe lume a băiețelul lor, Thomas Jay.

În prezent, vedeta și logodnicul ei spun că nu mai fac o prioritate din a-și oficializa relația, mai ales că nu consideră că actul în sine are vreo importanță deosebită.

”Abia ne bucurăm de o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. Oricum, suntem ca și luați. El e soțul meu, deja, nu ne mai numim iubit și iubită.

Depinde de multe chestii. Actul în sine nu are nicio importanță. Omul cu care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, până la urmă, asta e important”, au spus Lili Sandu și Silviu Țolu.

Vezi și Lili Sandu, despre personalitatea fiului ei, la 3 ani: „De multe ori uit că este un copil”. Talentul special al lui TJ

Citește și:

Câți ani a împlinit iubita lui Virgil Ianțu și cu ce se ocupă, de fapt. „La mulți ani, perfecta mea!”

Sfaturi pentru căsnicie de la Alin Oprea. Cum trebuie să fie femeia, ce preocupări trebuie să aibă