„O zi memorabila! Iar emoții, iar lacrimi de fericire… O întâlnire dintre tata și fiu.. hai ca iar încep sa plâng când îmi amintesc cât de intens a fost acel moment.
Bine ai venit acasă, fiul nostru. Noi suntem #TheTolus”, a scris Lili Sandu, pe contuld e instagram unde a publicat și o imagine cu ea, fiul și logodnicul ei, în fața spitalului privat unde a născut.

Lili-SAndu-si-fiul-ei-au-plecat-in-sfarsit-acasaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Lili Sandu și-a dorit foarte mult să devină mamă și, în sfârșit, și-a îndeplinit marea dorință. Dar vedeta a mărturisit zilele trecute că au avut câteva probleme după naștere și a fost nevoită să rămână cu fiul ei, T J, în spital.

„Maternitatea poate fi foarte provocatoare. Un update actual ar fi ca suntem încă in spital pentru că bebe TJ a hotărât ca ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic ..???? Va povestesc mai multe când ajungem acasa… Ne e dor de tati offf.”, a scris Lili Sandu.

Vedeta a declarat că va povesti în curând ce s-a întâmplat și prin ce au trecut în spital.

Lili Sandu a născut pe data de 11 august un băiețel la vârsta de 41 de ani. Frumoasa vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Silviu Țolu, iar de mai bine de o săptămână au intrat în rolul de părinți și sunt cei mai fericiți.

Citește și: