Vedeta a organizat o ceremonie restrânsă, duminică, la biserică fiind prezenți doar câțiva invitați, date find regulile stricte din această perioadă.

Micuțul, care a primit un nume nu tocmai de pe meleagurile autohtone, și anume Thomas Jay, a fost creștinat în cadrul unei ceremonii restrânse, dar pline de emoții, mai cu seamă că părinții săi sunt la primul copil. Pregătirile au început încă de dimineață, iar Lili Sandu a împărtășit totul cu fanii în mediul online.

botez-in-pandemieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

După ce l-a pregătit pe cel mic, proaspăta mămică a avut grijă și de ea. Pentru marele eveniment, Lili Sandu a ales să poarte o rochie elegantă, albă, care i-a conturat perfect silueta. Pentru contrast a încălțat niște pantofi albaștri, cu toc.

La eveniment au fost prezente puține persoane, doar apropiați ai cuplului. Toți cei prezenți au purtat mască de protecție și au respectat regulile de distanțare. „Câtă emoție și câtă bucurie! Puiul nostru a fost creștinat și suntem cei mai fericiți părinți”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Nașii de botez al micuțului Thomas Jay au fost chiar medicul care a ajutat la venirea lui pe lume și soția acestuia.

„O poveste frumoasă devenită realitate! Doctorul care l-a adus pe lume pe Thomas Jay, alături de Carmen, soția lui, sunt părinții spirituali ai puiului nostru”, a mai spus Lili Sandu.

Vezi și Lili Sandu arată senzațional la doar trei luni după ce a devenit mamă! Care e secretul cu care a reușit să-și recapete silueta?

Citește și:

Fostul principe Nicolae și soția sa Alina au devenit părinți. Ce sex are copilul și ce nume va purta

Surpriză! Cine s-a mutat lângă prințul Harry și Meghan Markle