Invitată la Vorbește lumea, vedeta a povestit despre perioada de după naștere și cât de dificil a fost pentru ea să se adapteze la viața de mamă. Mai sinceră ca niciodată, recunoaște că au fost momente cărora cu greu le-a putut face față. E în stare să recunoască acum că a apelat și la alcool, în clipele de maximă slăbiciune.

Cu toate că ea și Silviu Țolu și-au dorit mult să devină părinți, vedeta a recunoscut că nu a știut ce o așteaptă, iar primul an după naștere a fost unul extrem de dificil și greu de gestionat.

„În cazul meu, alcoolul a fost un refugiu. Acum, a nu se înțelege că l-am dus la extrem, nu încurajez, dar acolo, un strop, pe podeaua băii, când nu mai poți…”, recunoaște vedeta.

Aceasta a vorbit și despre cea mai mare provocare de după naștere: ”Eu știam, din ce am auzit, că va fi doar cu lapte și miere și beatitudine. Pentru mine. primul an de maternitate a fost un carusel al emoțiilor pe care nu știam că le voi avea.

Mi-a fost greu să mă regăsesc. Nu puteam să-mi contorizez emoțiile. Nu înțelegeam clar iubirea aia de care îmi spuneau toți înainte să nasc”, a declarat Lili Sandu. N-a simțit-o imediat și nu își putea explica de ce.

Mă spălam pe păr la două săptămâni”

Lili Sandu a declarat că viața ei se învârtea în jurul copilului, așa cum se întâmplă cu mai toate mamele din România. Lumea nu o întreba pe ea cum se simte, ci doar cume copilul. Aceasta este, din păcate, mentalitatea din România, a lăsat ea să se înțeleagă.

Recunoaște că nu mai avea timp să se îngrijească de ea sau de relația cu partenerul.

„Totul se învârtea în jurul copilului. Mă spălam pe păr la două săptămâni.

La început mi-a fost rușine să vorbesc și prezentam pe Instagram o viață perfectă.

Mi-a fost foarte greu, comunitatea mea a reacționat și femeile mi-au dat putere. Și spuneam ‘Asta simt. Am anxietate. Îmi vine să mă târăsc ca un șobolan. Nu mă recunosc’”, și-a amintit Lili Sandu.

pare-ca-totul-e-perfect-dar-nu-eSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

De ce amână Lili Sandu și Silviu Țolu momentul căsătoriei?

În anul 2019, Silviu Țolu a cerut-o în căsătorie pe Lili Sandu, chiar în ziua în care aceasta a împlinit 40 de ani. Planurile de nuntă au fost însă amânate din cauza pandemiei de coronavirus și a venirii pe lume a băiețelul lor, Thomas Jay.

În prezent, vedeta și logodnicul ei spun că nu mai fac o prioritate din a-și oficializa relația, mai ales că nu consideră că actul în sine are vreo importanță deosebită.

„Noi abia an ieșit din pandemie și abia ne bucurăm de o ieșire o dată pe lună. O luăm încet. Oricum, suntem ca și luați. El e soțul meu, deja, nu ne mai numim iubit și iubită.

Depinde de multe chestii. Actul în sine nu are nicio importanță. Omul cu care trăiești, dacă trăiești ca și cum ai fi căsătorit, până la urmă, asta e important”, au spus Lili Sandu și Silviu Țolu.

Vezi și Lili Sandu, în costum de baie pentru prima oară de când a născut. Vedeta are 41 de ani și arată așa

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, apariție-surpriză la metroul din Londra. Detaliul care a atras toate privirile

Cannes 2022. Cele mai frumoase rochii ale vedetelor de pe covorul roșu, de la festivitatea de deschidere a Festivalului Cannes 2022