Teama a trecut, iar ea și iubitul ei, Silviu Țolu, privesc cu încredere înainte. Lili Sandu, care a devenit pentru prima oară mamă în urmă cu un an și jumătate, a precizat că ea și tatăl copilului ei s-au simțit destul de bine, însă nu a putut spune același lucru și despre fiul lor, Thomas Jay. Se pare că micuțul s-a confruntat cu stări febrile și nu s-a simțit foarte bine.


Imediat după ce au ieșit din izolare, cei trei s-au fotografiat împreună, cu gura până la urechi. Lili Sandu spune că au fost câteva zile de coșmar și a ținut să mulțumească fanilor pentru toată susținerea.


„Vă mulțumim din suflet pentru toate mesajele, sunteți minunați!

Au fost câteva zile de coșmar (pozitivi Covid ) dar Dumnezeu ne-a ajutat sa trecem cât mai repede peste ele și sa ne însănătoșim.

Nimic nu este mai important ca sănătatea, asta este concluzia, și atunci când o avem sa ținem la ea ca la cel mai de preț lucru.

Acum cu forte noi încep o perioada plină de proiecte minunate de care abia aștept sa va povestesc.

Multă sănătate va dorim și vouă”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Dieta extremă pe care a încercat-o Lili Sandu: A consumat doar apă timp de 7 zile!

Recent, vedeta în vârstă de 42 de ani, care deja și-a recăpătat silueta de dinainte de sarcină, le-a dezvăluit internauților că, la un moment dat în viața ei, a ținut o dietă extremă, în care, practic, a fost lipsită de hrană. 7 zile a consumat doar apă și s-a simțit excelent, spune vedeta, specificând că asta s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani.

“Reconectarea cu natura este pentru mine una dintre cele mai bune terapii. Pe lângă aceasta, cele 10 minute de meditație, pe care o practic zilnic de ani buni, mă ajută să fac periodic o introspecție în interiorul meu, să-mi aud gândurile și pur și simplu să fiu in liniște.

Este important să ne ascultăm și să punem pauză tocmai pentru a ne regăsi acel echilibru între minte, corp și suflet.

În urmă cu câțiva ani, atunci când locuiam în Los Angeles, am avut curajul de a ține o formă de post (fasting) de 7 zile doar cu apă. A fost incredibilă toată experiența, mai ales că limitarea minții mele și frica și-au arătat încă de la început “colții”, dându-mi neîncredere că aș putea face eu așa ceva, dar la sfârșitul acestor zile m-am simțit mai bine și mai în formă ca niciodată.

Am fost, bineînțeles, sub supravegherea doctorului meu naturopat, care îmi monitoriza evoluția zi de zi, și așa ar trebui să fie în cazul în care apelați la genul asta de curățare a organismului și nu numai.

Marea mea uimire a fost să-mi dau seama că pentru aceste 7 zile apa m-a “hrănit” îndeajuns încât să nu întâmpin vreo problemă medicală.

Voi ce formă de relaxare practicați? Ați îndrăzni să practicați acest fasting?”, a scris Lili Sandu pe Instagram.

Vezi și Întreaga familie a lui Lili Sandu are COVID-19. Cum se simte copilul?„Febra lui Tomi ne…”

Citește și:

Alina Laufer și-a dus gemenii la creșă. Ce s-a întâmplat cu aceștia după numai o săptămână

Marele regret al Doiniței Oancea: ”Eu tot timpul am zis că dacă ar fi fost să fie, ar fi fost până la momentul ăsta”