În data de 10 august 2020, Lili Sandu și logodnicul ei cu 12 ani mai tânăr, modelul Silviu Țolu, de 29 de ani, au devenit părinții unui băiețel, Thomas Jay.

Lili își mai dorește însă și o fetiță. „Este foarte dificil ca mămică, dar este și frumos. E o recompensă sufletească din toate punctele de vedere.

Chair dacă am început să fiu mămică la 41 de ani, parcă nu m-aș opri acum. Mai vreau copii! Am și un soț care arată extraordinar! Nu e păcat să stea gena aia acolo?”, a spus Lili Sandu, în emisiunea „La Măruță”.

Vedeta, care este într-o formă excelentă la 41 de ani, este totuși mai în vârstă decât logodnicul ei, Silviu Țolu. Nu de multe ori lumea a comentat negativ diferența mare de vârstă dintre cei doi.

„E diferență de 12 ani între noi. Nu ne gândim însă la diferența de vârstă. De multe ori e mult mai matur decât mine, el face 30 de ani acum, în august.

Părinții lui m-au iubit din primul moment. Noi ne înțelegem foarte bine. Bine că, pe la spatele nostru, mai auzeam bărfe că sunt mai mare ca el. Nu am pus presiune de relația noastră încă de la început. Noi am zis că ne vedem, ne iubim, nu ne gândeam la copil. Suntem deschiși în relație”, a mai spus vedeta.

Pandemia i-a stricat planurile de nuntă

Lili Sandu a primit inelul de logodnă de la Silviu Țolu, însă pandemia le-a stricat planurile de nuntă. „Nu am apucat să facem nunta, că a venit pandemia”, a mai spus actrița.

În final, Lili Sansu a avut și un sfat pentru toți fanii ei: ”Sper să vă vaccinați toți. Voi face și eu vaccinul, dar acum alăptez. O să fac în vară vaccinul”.

Vezi și Bebelușul lui Lili Sandu a împlinit azi 6 luni! Cum arată acum Thomas Jay

Citește și:

Ce i-a spus Mihai Constantinescu fostei primei lui soții înainte să moară: ”Am vorbit de mai multe ori în acea zi. La ultimul telefon…”

Oana Roman și Marius Elisei nu i-au spus fiicei lor despre divorț. ”Ea știe deocamdată că noi ne-am certat”