Au ales o destinație tinerească, unde distracția e cuvântulde ordine: Mykonos. Și până acum, în ciuda vârstei fragede a lui Thomas, totul merge ca pe roate. Bebelușul nu numai că nu s-a speriat de avion, dar a fost vesel tot drumul, a dezvăluit Lili Sandu, care a postat un filmuleț cu cel mic, din avion.

„Primul zbor după aproape 2 ani care m-a făcut să simt că mi-am luat viaţa înapoi! Mai mult decât atât, a fost şi primul zbor alături de fiul nostru, care ne-a arătat cât de curajos este, fiind super vesel şi făra cranky mood pe tot parcursul zborului. Părea că era făcut pentru a călători! Din 2 nomazi, normal să fie şi puiul la fel”, a scris pe Instagram foarte amuzată Lili Sandu.

Iar azi vedeta a postat și mai multe fotografii în care apare în costumul de baie, lăsând la vedere abdomenul aproape perfect refăcut.

Lili-Sandu-a-nascut-acum-mai-putin-de-un-anSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Lili Sandu arată chiar mai bine decât înainte, cu noile sale forme de mămică, care încă alăptează.

”Pfoa! Sa ajung si eu inapoi asa! Amin”, ”Arăți incredibil de bine după sarcină!”, ”Wow!!! Arați superb! Ești un exemplu pentru noi mămicile ca se poate și după sarcina sa ne revenim la silueta de dinainte”, îi scriu pline de admirație fanele, și ele mămici. Însă câtă lume are ambiția vedetei, care s-a antrenat din greu pentru a ajunge la așa o formă? E drept, are și un soț mult mai tânăr, ceea ce probabil a motivat-o și mai mult.

Cât despre destinația aleasă, într-o postare pe aceeași rețea de socializare vedeta recunoaște că e locul ideal pentru adulți, dar nu și pentru copii, așa că plănuiesc să se întoarcă în Mykonos ”în vreo 15 ani”, când Thomas va fi la vârsta adolescenței.

Vezi și Lili Sandu uimește la 41 de ani! Al doilea copil?

Citește și:

Anda Călin rupe tăcerea și vorbește deschis pentru prima dată despre Matei, băiețelul pe care îl are cu Liviu Vârciu

A fost unul dintre cei mai iubiți actori, dar acum nici nu mai poate să vorbească