Și-a dorit să fie mamă și visul i se va îndeplini. Și-a pregătit deja geanta pentru maternitate, i-a pregăt celui mic pătuțul, iar recent a dat și o petrecere pentru bebeluș, la care au participat o parte dintre prietenii ei, date fiind restricțiile din perioada de pandemie. A ales și numele, Thomay Jay și așteaptă cu nerăbdare momentul cel mare.

I-a scris celui mic și o scrisoare emoționantă, pe care a și publicat-o pe Instagram: ”Dragul meu Thomas Jay, Ce repede au trecut aceste 9 luni…
De multe ori îmi închideam ochii și mă imaginam alături de tine, făcând tot felul de activități inclusiv construind castele de nisip și balacindu-ne in apa mării…

Azi, ai văzut marea prin ochii mei și ai simțit prin mine sentimentul de libertate… Este cel mai minunat sentiment alături de cel al iubirii.

In ciuda greutăților prin care trecem acum, in ciuda oricăror greutăți, voi face tot posibilul sa mi păstrez promisiunea fata de tine, aceea de a te încuraja sa fii mereu liber sa devii TU. Love, Mama!”.

În așteparea momentului când își va strânge în brațe băiețelul, Lili Sandu, în vârstă de 40 de ani, duce o viață normală sau aproape normală. Zilele trecute a mers la mare, unde s-a lăsat fotografiată în costum de baie, cu toate formele de viitoare mămică la vedere.

Lili-Sandu-in-a-9-a-luna-de-sarcinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Iar când stă în București, lucrurile stau chiar așa, după cum povestește ea amuzată: ”Eu dimineața: Iubituleeee, hai te rog in parc, te roooog, vreau sa ma plimb mult.

Tot eu, după 10 min de parc: Iubitule stai ca nu mai pot sa merg, plesnește vezica in mine și mi s-au umflat picioarele de nu mai rezist, hai acasă!”.

Vezi și Lili Sandu a anunțat numele copilului. L-a visat pe bebeluș și acesta i-a spus singur cum îl cheamă!

Citește și:

Andra s-a pozat fără pic de machiaj, dar a fost aspru criticată

Interviu EXCLUSIV Loredana: ”Îmi place să iubesc mai mult decât să fiu iubită”