Lili Sandu şi iubitul ei, Silviu Tolu, urmează să facă nunta în curând, iar cei doi au declarat în mai multe rânduri că îşi doresc foarte tare un copil. Recent, o imagine pe care vedeta a postat-o pe reţelele de socializare, a stârnit curioziatea fanilor, care, susţin că burtica este una de gravidă, iar confirmarea nu a întârziat să apară.

Mai mult, Lili a mărturisit că vrea să nască pe cale naturală.

‘A rămas să nasc pe cale naturală. Vreau să încurajez acest tip de naștere. Sper să pot face asta, să nasc natural. Am intrat deja în luna a patra de sarcină. Ne-am gândit la două prenume. O să fie Leu, în august. Ziua în care ar trebui să se nască este și ziua de naștere a lui Silviu Iolu’, a declarat Lili Sandu.

 

După mai multe încercări de a rămâne însărcinată, apelând inclusiv la fertilizarea în vitro, Lili Sandu a rămas însărcinată pe cale naturală. „N-a știut nimeni până astăzi, în afară de familie și prieteni”, a declarat artista.

Vedeta a povestit că a plâns de fericire când a văzut că testul de sarcină a ieșit pozitiv.

„Cea mai bună surpriză de Valentine’s Day! Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea sa mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat ca in câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a mi tine copilașul in brațe, Silviu Tolu, Te iubesc! #theTolus”, a scris Lili pe Instagram.

 

 

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram’, a mărturisit, anul trecut,  Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Deși între ei este o diferență de 13 ani, Lili Sandu și Silviu, formează un cuplu foarte frumos de aproape șase ani de zile. Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Ţolu (28 de ani), chiar de ziua ei de naștere, anul trecut, în timpul unei vacanțe în Istanbul, locul în care s-au cunoscut.

Actriţa a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii împreună cu iubitul ei, dar şi un video în care arată inelul de logodnă, alături de descrierea „28.05.19 Istanbul. Am spus da.’

Silviu Ţolu, iubitul lui Lili Sandu, a devenit cunoscut după  participarea în cadrul reality show-ului „Ferma – Un nou început de la Pro TV. El  este fomodel internaţional şi a lucrat cu personalităţi precum Gigi Hadid, Amber Heard şi multe altele.

Citește și: