Lili Sandu,  gazda emisiunii „FanArena” de la Kanal D, a mărturisit că nu-și dorește să facă nunta în București, ci chiar se gândește să o facă în altă țară.

“Mi-aş dori să fie undeva pe plajă. Să se întâmple cu apropiaţii mei. Aş vrea ca acest moment în care se celebrează iubirea mea şi a viitorului soţ să nu ţină doar o noapte, ci mai mult. De asta mi-aş dori să fim undeva plecaţi din ţară sau din Bucureşti”, a declarat Lili Sandu la Teo Show.

Silviu a povestit că a hotărât să o ceară în căsătorie pe Lili, când era concurent la Ferma, iar marele eveniment ar urma să aibă loc anul viitor, spre sfârșitul verii, depinde foarte mult, dacă iubita lui va rămâne însărcinată până atunci. El a mărturisit că își doresc să devină părinți cât mai curând și în funcție de când se va întâmpla acest lucru, vor stabili și data.

„Noi suntem într-un soi de mariaj foarte simpatic, va fi la fel. Eu sper să nu fac burtă, în rest lucrurile se vor desfășura normal”, a declarat și Silviu la Vorbește lumea.

Lili Sandu vrea să devină cât mai repede mămică

Lili Sandu a mărturisit, de asemenea,  că lucrul care ar face-o să fie  cea mai fericită ar fi să rămână însărcinată, pentru că își dorește foarte mult să devină mamă.

 

View this post on Instagram

 

28.05.’19 Istanbul ✨❤️? #isaidyes

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

 

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Deși între ei este o diferență de 13 ani, Lili Sandu și Silviu, formează un cuplu foarte frumos de cinci ani de zile. Lili Sandu a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Silviu Ţolu (27 de ani), chiar de ziua ei de naștere, în timpul unei vacanțe în Istanbul, locul în care s-au cunoscut.

Actriţa a postat pe contul ei de Instagram mai multe fotografii împreună cu iubitul ei, dar şi un video în care arată inelul de logodnă, alături de descrierea „28.05.19 Istanbul. Am spus da.”

Silviu Ţolu, iubitul lui Lili Sandu, a devenit cunoscut după  participarea în cadrul reality show-ului „Ferma – Un nou început de la Pro TV. El  este fomodel internaţional şi a lucrat cu personalităţi precum Gigi Hadid, Amber Heard şi multe altele.

 

Citește și: