Dar se minunează zi de zi de băiețelul ei și de talentele acestuia. Se pare că TJ i-a moștenit înclinația către muzică, chiar dacă e încă timid atunci când în public se află și necunoscuți.

Băiatul susține concerte în în sufrageria familiei. Cu mult trac, însă. Vedeta mărturisește că fiul ei este extrem de timid, însă extrem de talentat. Astfel că, de multe ori, ea e cea care îl împinge de la spate să cânte în fața musafirilor.

„E destul de timid de fiecare dată când vine cineva la noi, chiar dacă vin oameni din familie, pentru că mami îl mai pune să cânte. Îi zic să mai cânte și el o melodie.

El cântă foarte frumos, are o voce foarte frumoasă, și ne cântă tot timpul și îi zic să ne asculte și bunicii. Este ceva de nedescris. Îmi zice că nu vrea. Nu-l forțez, îți dai seama, îl întreb dacă vrea, nu îl oblig. Dar e deliciu. După ce se învață cu musafirii noștri începe să povestească tot felul de chestii de la grădi”, a povestit amuzată Lili Sandu, pentru Ego.ro.

Și ea s-a aflat în aceeași postură, când era de-o șchioapă

Vedeta spune că atitudinea fiului ei îi amintește de cum era ea în copilărie și spune că acum, la ani distanță, e recunoscătoare că mama ei o încuraja să cânte, deși ei îi era foarte rușine.

„Era o iubire cu autoritate și cu bătaie”. Lili Sandu, copilărie de coșmar. Vedeta a ajuns la terapie: „Mă învinovățeam”

„Eu îmi aduc aminte că la fel au făcut și părinții mei cu mine. Dar bine au făcut, pentru că, de fiecare dată când cântam, îmi învingeam o frică.

Îmi plăcea să fac asta, chiar nu era o forțare prea mare din partea mea. Atâta doar că nu știam, cumva, cum va reacționa publicul pe care îl aveam în seara respectivă, dar mie îmi plăcea foarte mult să fac asta.

Cu noul parenting încercăm să ne adaptăm, dar rămâne în noi totuși rădăcina parenting-ului pe care l-am primit din partea părinților. Dar încercăm să le echilibrăm cumva”, a mai spus vedeta.

tj-e-talentat-la-cantatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

TJ are o personalitate puternică la cei 3 ani ai săi

Prezentatoarea de la Vorbește Lumea spune că are momente în care uită că fiul ei are doar 3 ani. Și asta datorită personalității sale puternice.

„Este foarte dificil, pentru că sunt unele momente care te aduc într-o stare emoțională și psihică și ce vrei tu, în care nu poți să te mai controlezi. De obicei, 97% ne controlăm și ne dăm seama că este doar un copil, doar că el este atât de perspicace și vorbește, și mi se întâmplă de multe ori să uit că este un copil și că nu are nici 3 ani și ajung să-l întreb dacă chiar nu înțelege ce îi zic.

Odată, după ce mă certam cu el, s-a dus la tatăl lui și i-a zis: „mama a luat-o lazna, a luat-o lazna”. E ok”, a mai declarat amuzată Lili Sandu pentru sursa citată.

Vezi și Băiețelul lui Lili Sandu a fost operat: „Inert pe o masă de operație, intubat, respirând artificial… Stau lânga el cu ochii în lacrimi”

Citește și:

Aurelian Temișan a împlinit 51 de ani. A fost răsfățat de soție, de fiică, dar stai să vezi surpriza Angelei Similea!

Gemenele lui Mihai Morar au terminat clasa a opta: „Doi dintre copiii mei nu mai sunt copii”. Imagini de la absolvire cu Mara și Cezara