Lili Sandu a născut pe data de 11 august un băiețel la vârsta de 41 de ani. Frumoasa vedetă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu modelul Silviu Țolu, iar de mai bine de o săptămână au intrat în rolul de părinți și sunt cei mai fericiți.

View this post on Instagram

Motherhood can be very challenging but so empowering! Un update actual ar fi ca suntem încă in spital @sanador.romania pentru ca bebe TJ a hotărât ca ar mai avea câteva asistente de cucerit.☺️ Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic ..😩 Va povestesc mai multe când ajungem ac… Ne e dor de tati offf.. 🤱🏻 Dress @bsb_romania

A post shared by L I L I S A N D U (@lilisandu_official) on

Deși au trecut 8 zile de la nașterea micuțului TJ, Lili Sandu a publicat pe contul de Instagram o imagine cu ea în care le-a mărturisit fanilor că se află încă sub supravegherea medicilor din spitalul în care a născut.

Bruneta nu a dat mai multe detalii despre ce se întâmplă, dar de înțeles că cel mic are câteva probleme. Fanii i-au urat vedetei sănătate multă și recuperare cât mai ușoară.

„Maternitatea poate fi foarte provocatoare. Un update actual ar fi ca suntem încă in spital pentru că bebe TJ a hotărât ca ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic ..???? Va povestesc mai multe când ajungem acasa… Ne e dor de tati offf.”, a scris Lili Sandu.

Citește și:

Fiica cea mare a lui Cabral va împlini 18 ani. Ce frumoasă e Inoke

Unii încă o mai critică pe Oana Roman, care continuă să slăbească și să devină tot mai sexy. Dar replica vedetei e tranșantă. Cum i-a închis gura unui cârcotaș