Lili Sandu radiază de fericire de când a devenit mamă pe 10 august. Vedeta arată senzațional la doar trei luni de când a adus pe lume un băiețel și le-a dezvăluit fanilor secretul ei.

Frumoasa brunetă are foarte mare grijă de felul în care arată. Deși în sarcină a luat 24 de kilograme în plus, Lili a început să-și recapete silueta de odinioară și deja afișează un corp de invidiat.

Lili Sandu a mărturisit că nu este adepta dietelor drastice, ci crede într-un stil de viață sănătos și echilibrat și în mult sport, dar o ajută la slăbit și faptul că alăptează. Cu toate asta, fosta prezentatoare TV a mărturisit că a renunțat la lactate peentru că din cauza lor s-a umplut de celulita.

Lili-sandu-a-slabit-peste-15-kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Ideea este că alăptez, cam din 2 ore și jumătate – 3 ore în 3 ore. Cu siguranță și asta a ajutat foarte mult la pierderea kg. Nu am ținut dietă, la modul că m-am înfometat, și nici nu voi face lucrul ăsta. Dar, cu siguranță, voi fi atentă la ce nutrienți și la ce alimente voi mânca. Ce am scos? Lactatele de tot. Nu mai mănânc lactate. Pe perioada sarcinii am mâncat iaurturi, dar acum deloc.Lactatele sunt în general destul de acide pentru organism și, pe perioada sarcinii, am avut o celulită cum nu am avut niciodată în viața mea. M-am speriat, am zis că nu se mai duce, dar s-a mai dus. Nu țin un regim vegan încă, dar mă îndrept către”, a declarat fosta cântăreață într-un Instastory, precizând că după 40 de zile de la operația de cezariană deja dăduse jos 15 kilograme.

„Pe 20 septembrie s-au împlinit 40 de zile de la operația de cezariană, de când am născut. Am slăbit cam un kilogram pe săptămână. Mă gândeam să vă fac așa un update. Aproape un kg pe săptămână, plus cele 10 kg pe care le-am lăsat în spital. Deci ar fi vreo 15 kg și ceva. Mai am vreo 8 kg de slăbit. Dar, cu siguranță, acestea se vor duce cu sport”, a mai spus Lili

După cum se vede și din filmulețele puse de ea pe Instagram, bruneta s-a ținut de cuvânt și s-a apucat serios de sport și rezultatele deja se văd.

„Să mă reîntorc în sală după mai bine de 9 luni de pauză a fost o provocare, dar mi-am dat seama cât de mult mi-au lipsit antrenamentele.
Acesta este corpul meu la 11 săptămâni de la naștere și îmi iubesc fiecare urmă pe care sarcina a lăsat-o pentru că s-a descurcat de minune să protejeze și să dea viață. Urmează o perioadă de transformare și, chiar dacă din cele 24 de kg acumulate au mai rămas câteva de dat jos, antrenamentele vor fi light la început, iar regimul alimentar echilibrat și hidratarea vor fi de asemenea factori importanți in planul meu zilnic”, a scris Lili Pe Instagram.

Lili Sandu și viitorul ei soț, modelul Silviu Țolu, sunt în culmea fericirii, și abia așteaptă să devină soț și soție.