Și-a anunțat fanii că deja s-a imunizat, afirmând însă că decizia ei nu ar trebui să influențeze pe nimeni. În plus, a ținut ea să menționeze, faptul că face acest anunț nu are nimic de-a face cu propaganda pentru vaccin. E pur și simplu o decizie personală, luată și așa cu mare dificultate.

„Astăzi a fost ziua o care am tot evitat-o. Tocmai am fost și mi-am făcut vaccinul, prima doză. Nu mai era de așteptat pentru că…tot mai multe cazuri și am zis că trebuie să o fac pentru mine, pentru Tomas, pentru comunitate. Fiecare să facă ce poate din partea lui.

Nu e un story în care vă pun să vă vaccinați. Am negat vehement acest vaccin și orice tip de vaccin în general. Voi știți cel mai bine ce trebuie să faceți, nu trebuie să ascultați de nimeni. Am făcut vaccinul ăsta și cu gândul la libertate, pentru că sunt tot felul de îngrădiri acum, nici nu pot să plec să-mi vizitez prietenii, nu pot să plec din țară.

Era o întreagă corvoadă și, pe lângă faptul că sunt foarte multe cazuri și dintre prieteni… se cam strânge lanțul și nu dintre cele mai fericite și m-am speriat un pic, recunosc. M-am și documentat înainte, să pot să alăptez, e ok, sper să fie bine, dar tot Dumnezeu trebuie să te protejeze”, a spus Lili Sandu pe Instagram.

Lili Sandu a mărturisit că a avut mai multe emoții la vaccin decât înainte de cezariană.

„Și voi, ăștia de la brand-ul ăsta de la care mi l-am făcut… să dea naiba să se întâmple ceva, că vedeți voi!

Acum, să vă zic sincer, am avut niște emoții…cred că nici la cezariană n-am avut atâta frică și emoții cât am simțit aici. Simțeam că mă ia cu amețeală. Ce au băgat ăștia în noi… mă rog. O să am certificat verde! E nasoală treaba cu cazurile astea, cu Delta”, a continuat actrița pe Instagram.

Vezi și Ce zicea Viorica de la Clejani despre vaccin, înainte să fie infectată cu Covid. Solista e internată în stare gravă

Citește și:

Alexia Eram le-a arătat fanilor cum arată apartamentul ei. Primele imagini

Monica Anghel a făcut COVID-19: „Aveți grijă de voi”