Dar lucrurile par să se fi schimbat. Bebelușul și-a ales singur numele, a destăinuit vedeta într-o postare pe Facebook.

”Mereu când am fost întrebați de numele lui bebe am evitat răspunsul pentru ca ne doream sa-l ținem pentru prima data in brațe și sa simțim ca i se potrivește.

Eh, in urma cu câteva seri, am avut o surpriza din partea lui, l am visat pentru prima data și atunci când l-am întrebat “cum te cheama” mi-a răspuns senin T… J..

Acum nu mai avem niciun dubiu, prenumele TJ it is!”, a scris Lili Sandu pe rețeaua de socializare, ea și iubitul ei mult mai tânăr ținând în mâini baloane în forma celor două inițiale.

Lili-Sandu-si-iubitul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Vedeta și-a provocat fanii să ghicească care sunt cele două prenume: ”Va lansam provocarea odata cu inițialele, sa ghiciți prenumele!”.

Iar răspunsurile nu au întârziat să apară, unele dintre numele sugerate fiind chiar neașteptate: Tiago, Teodor, Tudor, Julian, Jamal, Julio, Tedy Junior, Tudor Jack, Tiberiu Junior, Teodor Jachin, Tudor Julian, Tudor Joachim, Tudor Joshua sau Tudor Jean. Tudor pare să fie preferatul internaților.

Cineva a sugerat însă inclusiv Tom Jerry, spre amuzamentul tuturor.

Până când ăși va striga băiețelul pe nume, Lili Sandu trăiește din plin această perioadă, iubindu-și noile forme, pe care le numește perfecte. A luat 18 kilograme, are mare retenție de apă, dar bucuria i se citește pe față.

Vezi și Lili Sandu, pe ultima sută de metri cu sarcina! Vedeta s-a pozat în costum de baie. A spus și care e secretul relației ei

Citește și:

Loredana Groza are o frumusețe de fată! A împlinit 22 de ani și îi seamănă perfect

Laura Cosoi, emoții mari înainte de naștere. Vedeta a primit o veste proastă