Lili Sandu trece prin clipe grele. Vedeta a ajuns de urgență la spital cu fiul ei, Thomas Jay, în vârstă de patru luni.

Vedeta a fost internată de urgență la spital împreună cu fiul ei, după ce acesta s-a simțit foarte rău seara trecută. Artista a explicat pe rețelele de socializare ce s-a întâmplat cu micuțul Thomas Jay.

Lili-sandu-la-spitalSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Artista, aflată pe patul de spital împreună cu bebelușul, a mărturisit că acesta a făcut febră 40.4 și frisoane și a fost nevoită să îl aducă sub supravegherea medicilor. După analize amănunțite, s-a dovedit a fi vorba despre o infecție urinară, pe care cei doi părinți nu și-o pot explica.

„Suntem internați. Acest îngeraș a zis că mai bine să venim la spital și am ajuns la urgență duminică noapte cu febră 40.4. Ideea este că s-a dovedit a fi o infecție urinară. Nu înțeleg, nu înțelegem de ce. Suntem sunt tratament cu antibiotice, sperăm ca mâine să plecăm și noi acasă.”, a spus Lili Sandu.

Din fericire, starea micuțului s-a îmbunătățit, iar febra a scăzut considerabil. Deși Lili Sandu a mărturisit că nu este un fan al consumului de antibiotice, a recunoscut că de această dată a fost necesar pentru ca Thomas Jay să își revină cât mai repede.

„Nu vreți să știți ce sperietură…Deci efectiv am trăit o traumă când la 1 dimineața am constatat că începuse să facă frisoane și temperatura creștea și nu se mai oprea. Începusem eu acasă să îi fac niște împachetări, dar degeaba.”, a mai spus Lili Sandu.

Citește și:

Au devenit părinți chiar în seara de Crăciun. Prima imagine cu bebelușul

Prima reacție a Lilianei Ștefan după ce Dan Bittman a confirmat că s-au despărțit