După o relație de trei ani cu mai multe despărțiri și împăcări, actorul Cole Sprouse a declarat oficial că cei doi au decis să se despartă definitiv.

Starul din Riverdale și-a sters toate pozele de pe Instagram în care apărea alături de partenera lui și a făcut anunțul pe rețeaua de socializare, în urmă cu câteva zile.

profimedia-0357644772SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Lili și eu ne-am despărțit inițial în luna ianuarie, dar am decis să ne despărțim definitiv în luna martie. Ce experiență incredibilă am avut. Întotdeauna mă voi simți norocos și voi prețui faptul că am avut șansă să mă îndrăgostesc de ea. Nu-i doresc altceva decât multă dragoste și fericire de acum înainte. Asta este tot ce vă spun despre asta, orice auziți altceva nu contează.
De asemenea, filmul ei apare în curând! Sunt sigur că este la fel de incredibilă în tot ceea ce face. Mulțumesc”, a scris Cole, alături de o poză cu actrița.

Lili nu a vrut să comenteze despre despărțirea de Cole, spunând că este ceva mult prea personal ca să vorbească despre asta. Însă, actrița a mărturisit că în ultimile luni se luptă cu o depresie puternică. Ea a mărturisit că după despărțire a trecut prin cele mai întunecate zile din viața ei și a încercat să facă față durerii, fără să-și înece amarul în alcool sau mâncare, cum fac alții.

Reinhart a precizat că despărțirea a fost ca „un tunel negru din care nu găsea ieșirea. „Nu puteam să văd lumina. Parcă simțeam că mor. A fost foarte greu și nu există altă modalitate să înfrunți durerea decât să treci prin ea. Am văzut o grămadă de oameni cu inima frântă care suferă după despărțiri și ei încercau să umple golul lăsat de persoana iubită cu mult sex, cu droguri, cu mâncare sau alcool, dar golul rămâne acolo. Eu am ales drumul cel greu și m-am concentrat pe problema mea și m-am confruntat cu propria mea durere. Ultimile luni au fost probabil cele mai emoționante din întreaga mea viață. Și terapeutul meu mi-a zis: Corpul tău se confruntă acum cu lipsa dragostei. Ești obișnuită să ai acest schimb de substanțe chimice fericite între tine și persoana cu care ești”. (…) Am renunțat la orice urmă de mândrie ca să mă simt iubită. Îmi spuneam te rog îndepărtează-mi durerea pentru o zi, pentru o secundă, pentru o oră, doar ca să simt că pot să mă refac” , a declarat Lili pentru site-ul Refinery29.

Reinhart a precizat că încă trece prin procesul de vindecare, iar la sfârșitul lunii septembrie își va lansa prima carte de poezii, intitulată  Swimming Lessons. De asemenea, Lili a menționat că se simte trădată și dezamăgită de Cole.

Actrița în vârstă de 23 de ani și actorul de 28 de ani au mai avut câteva episoade de acest gen, unul fiind făcut public la mijlocul anului 2019, dar s-au împăcat la scurt timp după. La acea vreme au existat zvonuri că actorul a  înșelat-o pe Lili cu fotomodelul Kaia Gerber, aceste zvonuri nefiind niciodată confirmate

În aprilie au apărut aceleași zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit, dar o sursă a negat vehement știrile pentru E!News.

Lili Reinhart și Cole Sprouse au început să formeze un cuplu în iulie 2017, cei doi fiind văzuți împreună la Comic-Con. Cei doi nu au vorbit însă despre relația lor, prima lor apariție oficială împreună având loc la Gala MET în 2018. Ulterior, aceștia au început să posteze fotografii împreună și să vorbească despre relație în interviuri.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cât de bine arăta chef Sorin Bontea în tinerețe! Avea abdomenul numai pătrățele!

Cântăreața Sarah Harding a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer: „Mă lupt cât de mult pot cu boala..”