Lidia Buble a dezvăluit că părinții ei nu l-au cunoscut încă pe Răzvan, deși ei formează un cuplu de mai bine de doi ani. Însă, ea a explicat că nu au făcut încă acest pas, pentru că tatăl ei i-a spus clar că va vrea să-i cunoască alesul abia în momentul în care îl vor anunța că au decis să se căsătorească.

„Ai mei nu l-au cunoscut pe Răzvan nici până acum. Nu vreau să grăbesc și să presez lucrurile. Tata e un om cu o fire mai dură. Are anumite principii. Mi-a spus că vrea să-mi cunoască alesul doar în momentul în care ne căsătorim. Sunt convinsă că în momentul în care îl vor cunoaște pe Răzvan, le va face foarte mare plăcere”, a declarat Lidia, într-un interviu pentru revista OK! Magazine.

Citește și: Anca Țurcașiu are 48 de ani, dar nu–i dai mai mult de 30! Dieta minune a artistei. Mănâncă zilnic 7-8…

La nuntă vor participa cel puțin 500-600 de persoane

Lidia Buble nu s-a sfiit să vorbească chiar și despre nuntă, dezvăluind că va fi o mireasă non-conformistă, iar la marele eveniment vor participa cel puțin 500 -600 de persoane.

„Voi fi o mireasă non-conformistă, normal. Nu știu. Va fi o zi perfectă. Îmi doresc să fie o zi specială alături de familia mea, de prieteni, de oameni dragi. O zi de sărbătoare cu multă distracție și multă voie bună. Cu siguranță va fi o nuntă foarte mare. Nu cred că în cazul meu se va putea face o nuntă restrânsă. Eu am un neam foarte mare. Am deja 30 de nepoți și câteva sute de verișori. În neamul nostru, o nuntă restrânsă înseamnă 300 de persoane. Când nu e restrânsă, e vorba de o nuntă cu 500-600 de persoane. Chiar în vara aceasta, pe 27 mai, se căsătorește ultimul frate al meu, Elisei. Sunt 500 de invitați”, a mai spus Lidia.

Citește și: