Lidia Buble este acum, la 25 de ani,  o artistă îndrăgită și de succes, însă aceasta a recunoscut în cadrul unei emisiuni că prima ei slujbă a fost cel de femeie de serviciu într-o tipografie.

„Primul meu job a fost femeie de seriviciu. Între 13-14 ani, primul meu job a fost de femeie de serviciu într-o tipografie, unde tata lucra. Am văzut eu frumos într-o zi că era pus anunț pe ușă că se caută femeie de serviciu.  Și m-am dus acasă și le-am zis, mami, tati, vreau să fiu femeie de serviciu, vreau să fac banii mei. Erau puțini, undeva pe la 4 milioane de lună, cum ar vnei acum 400 de ron, dar pentru mine erau bani mulți la vremea aia. După care am lucrat la o terasă pe mall-ul din Deva. Inițial, mă angajasem ca barmaniță, dar pentru că tata nu-mi permitea să servesc alcool la mesele cliențelor, tot un soi de femeie de serviciu eram, pentru că eu aspiram, eu spălam vasele. După care am lucrat la un solar și am fost casieriță, apoi am venit la București și am fost ca bonă, după care am fost un soi de manager de vânzări auto, apoi m-am întâlnit cu muzica”, a mărturisit iubita lui Răzvan Simion.

Citește și: Un actor celebru a fost spitalizat de urgență. Un vaccin i-a fost administrat greșit: ”Aveți mare grijă și voi!”

Lidia Buble mărturisește că până acum nu a fost cerută în căsătorie

Întrebată dacă este însărcinată, Lidia a răspuns fără să stea pe gânduri: „Da, sunt însărcinată, am foarte multe sarcini de dus. Cum ar fi acum, lucrăm la un show nou. Vin sărbătorile, am de cumpărat foarte multe cadouri,bineînțeles, o să dau din nou faliment pentru că am nu mai puțin de 30 de nepoței. Am foarte multe sarcini, deci sunt însărcinată, da”, a spus Lidia, răzând.

Însă, Lidia a mărturisit că are în plan să devină mamă și nu își dorește doar un copil, ci peste cinci. „Da, dar nu am doar unul în plan, am mai mulți. Eu provin dintr-o familie numeroasă cu 11 copii și îmi doresc copii, chiar mulți copii, nu știu, oricum, peste cinci sigur”, a spus artista.

Lidia Buble are patru surori. „Suntem cinci fete și șase frați. Mă ia cu emoții când vorbesc despre familia mea, îmi vine să plâng de fiecare dată pentru că mi-e super dor de ele pentru că sunt plecate din țară și nu am să vorbesc mult pentru că deja mi s-au umezit ochii. Am patru surori pe care le iubesc foarte mult și ne înțelegem foarte bine.  Nu vreau să vorbesc prea mult că mă apucă plânsul”, a mai spus Lidia.

 

Frumoasa artistă a recunoscut că vrea să se mărite, dar nu a fost cerută în căsătorie până acum. „Până acum nu am fost cerută, deci când va fi momentul n-aș vrea să țin secret treaba asta, pentru că mi se pare un motiv de bucurie și de sărbătoare: Mă mărit”, a precizat  Lidia.

Citește și: