„Nu mă gândesc doar la unul, mă gândesc  la mai mulți pentru că îmi plac foarte mult copiii. Da, îmi doresc, doar că nu sunt disperată să vină în cel mai scurt timp. Îl las pe tata de Sus să decidă el momentul când trebuie să apară, e binevenit oricând. Eu mă descurc, să vină ca pe bandă rulantă că sunt obișnuită cu bebelușii”, a declarat Lidia.

Răzvan Simion și Lidia Buble au o relație din 2016

Apoi, artista a revenit și a precizat că deși are 25 de ani, ea mai vrea să copilărească și să călătorească, spunând că așteaptă mai întâi să fie mireasă. „Nu e ca și cum  un copil m-ar încurca sau ar fi o piedică în treabă asta, doar că nu știu. Sunt și un pic de modă veche, mai întâi căsătoria, apoi copilul. Nu vreau să grăbesc lucrurile, trebuie să se întâmple totul foarte natural, dar când va veni momentul voi accepta cu mare bucurie.

Lidia a dezvăluit că în curând va fi nașă și a fost la cumpărături pentru prima ei finuță. „Am foarte mulți nepoți și acum voi avea și prima mea finuță, pe care o va chema Lidia”, a mai spus cântăreața.

Răzvan Simion și Lidia Buble au o relație de mai bine de doi ani. Matinalul de la Antena 1 a divorțat în 2016, la notar, de femeia care i-a dăruit doi copii, pentru a fi cu artista.

Citește și: