Deși cei doi par să trăiască o poveste de iubire perfectă, Lidia recunoaște că lucrurile nu stau chiar așa și a vorbit despre micile certuri pe care le are uneori cu Răzvan. Ea a povestit în emisiunea „Neatza” că de câte ori are vreo discuție cu Răzvan, ea începe se tremure, se panichează și se închide într-o cameră și tace.

„Eu când mă supăr, sunt foarte calmă și tac. Deși de obicei vorbesc foarte mult, eu când mă supăr, tac. Dacă mă superi cu adevărat, eu nu spun nimic, te las în pace. Dacă tac și nu spun nimic înseamă că e grav. Dacă mai dau din gură, mai există o șansă, dar dacă tac, e grav. Mă enervez atât de tare încât nu pot să vorbesc, nu pot să mai zic nimic”,  a declarat Lidia.

Citește și: ABBA revine după 35 de ani cu câteva melodii noi. Urmează și un turneu cu totul original

Lidia Buble a luat lecții de înot pentru videoclip

„Eu nu știu să mă cert. În momentul în care te cerți cu mine, eu tac, te las în pace, plec, mă închid în cameră. Când începe câte o ceartă, efectiv tremur toată, mă panichez, mă bâlbâi, nu mai știu să vorbesc și atunci, ca să nu spun vreo prostie, mă închid în cameră și tac, nu spun absolut nimic. Dar dacă tac și nu spun nimic înseamnă că e grav”, a declarat Lidia Buble în emisiunea Răi da` Buni.

Lidia a mărturisit că ea a fost cea care l-a convins pe Răzvan să apară în videoclip și să joace împreună rolul unui cuplu care se ceartă.

Piesa a fost compusă şi produsă de Epiq Records, echipa alături de care Lidia a lucrat şi pentru hit-urile „Cămaşa” şi „Sărut mâna, mamă”. Pentru filmări, artista a avut nevoie de lecţii de înot pentru a putea înota cu ochii deschişi, dar şi pentru a-şi ţine respiraţia fără a-şi folosi mâinile.


Citește și: