Lidia Buble se pare că a trecut în sfârșit peste despărțirea de Răzvan Simion. Aceasta a fost surprinsă într-un restaurant de fițe din Capitală alături de un milionar excentric.

Se pare că Lidia Buble formează cel mai nou cuplu din showbiz alături de Andrew Tate, zis Cobra, nimeni altul decât fostul „cumnat” al Biancăi Drăgușanu.

Artista și milioanarul au fost surprinși de paparazzii Spynews.ro, în timp ce se delectau cu cele mai fine preparate într-un restaurant de fițe din Capitală, unde au vorbit și au stat preț de câteva ore.

Lidia Buble a ales o ținută extrem de elegantă pentru întâlnirea cu Cobra Tate. Artista a purtat o rochie neagră, în bretele, peste genunchi, ținuta fiind combinată cu o haină în aceeași nuanță, împreună cu o pălărie la care nu a vrut să renunțe nici în interiorul restaurantului.

Fratele lui Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, a devenit celebru în lumea de noapte a Bucureștiului prin extravaganțele sale, multimilionarul de origine britanică plimbându-se în bolizi de sute de mii de euro și cheltuind sume uriașe în cluburi. Însă, acesta recunoaște că înainte să devină luptător MMA, el și fratele lui erau faliți.

Lidia-Buble-arata-spectaculosSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

”Când am intrat în ring să lupt, eram un kick-boxer cu o centură neagră în judo și fără pic de experiență în MMA. Dar eram falit. Eram atât de sărac că nu îmi puteam plăti nici măcar chiria. Asta se întâmpla înainte să îmi permit Lambo (mașina Lambourghini, n. red.) sau trabucurile de 200 de euro bucata. Omul cu care luptam câștigase deja cinci lupte la profesioniști și rămăsese fără adversar. Eu eram atât de disperat să fac niște bani încât am acceptat imediat să lupt cu el”.

Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit după 5 ani de relație. Încă de la începutul anului trecut au început să apară zvonuri că Lidia și Răzvan s-au despărțit, dar vedeta TV a confirmat despărțirea abia în luna iunie, printr-un mesaj emoționant.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina de Instagram în mesajul pe care l-a șters ulterior.

Citește și:

Citește și:

Monica Bîrlădeanu, poate cea mai sinceră și frumoasă declarație: ”Mi-a topit inima… Toate aceste femei sunt în mine”

Pandemia a lăsat urme, dar Andra are un secret: ”Eu nu arăt că m-am îngrășat, pentru că…”