De-a lungul timpului, în presă și pe rețelele de socializare s-a speculat separarea celor doi, dar până duminică seară nimic nu a fost contret. Chiar dacă povestea părea a fi clarificată, după ce matinalul de la Neatza a postat un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare, situația pare că s-a răsturnat.

La câteva ore după ce a postat mesajul emoționant al despărțirii, au apărut câteva semne că cei doi țin încă unul la altul. Drept urmare,  se pare că cei doi și-au clarificat situația, iar Răzvan Simion  a șters ulterior postarea.

Mai mult, cei doi  se urmăresc din nou pe rețelele de socializare, iar matinalul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a ținut să-i transmită Lidiei, un mesaj în direct, de ziua acesteia. În plus, Lidia nu a confirmat până acum despărțirea e Răzvan.

”(…) Astazi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina de Instagram în mesjaul pe care l-a șters ulterior.

 

Citește și: