Frumoasa artistă s-a concentrat pe carieră după despărțirea de Răzvan Simion. Deși se face aproape un an de când cei doi și-au spus „Adio”, Lidia Buble se emoționează încă în preajma fostului iubit.

Deși cel care a mers să-i ia interviu după ce a cântat a fost Florin Ristei, Lidia nu a vrut să plece din platou fără să-și salute și fostul iubit, căruia i-a mulțumit pentru tot ce face pentru ea și pentru sprijinul pe care i-l acordă în carieră. „Și lui Răzvan, îi mulțumesc pentru tot, bineînțeles. Bună, trebuia să vii și tu aici lângă noi”, a spus Lidia. În ciuda invitației artistei, Răzvan a preferat să păstreze distanța, refuzând-o pe artistă, care s-a înroșit imediat și s-a pierdut în fața fostului iubit.

lidia-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit de aproape un an de zile

Despărțirea dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a uimit pe toată lumea, având în vedere că formau unul dintre cele mai solide cupluri și păreau foarte îndrăgostiți, însă artista a recunoscut recent că încă îl iubește pe matinalul de la Antena 1.

Răzvan Simion a dezvăluit într-un mesaj pe pagina lui de Instagram, că el și Lidia s-au despărțit din cauza faptului că „nu-i mai era suficient artistei”, lăsând de înțeles că partenera lui și-ar fi dorit acest lucru. Prezentatorul de la Neatza cu Răzvan și Dani și-a refăcut viața lângă o brunetă, însă Lidia a preferat să rămână singură. În mod neașteptat, ea a dezvăluit recent pe Instagram că încă îl mai iubește pe Răzvan.

”Cu riscul de a fi mâine pe prima pagină în toate tabloidele, dar îmi asum și știți că sunt sinceră și nu am ce să ascund. Da, încă îl iubesc pe Răzvan, însă nu în modul în care poate vă imaginați voi. S-a transformat într-o prietenie, nu știu. Este o altfel de dragoste”, a declarat Lidia Buble pe contul său de Instagram.

Încă de la începutul anului trecut au început să apară zvonuri că Lidia și Răzvan s-au despărțit, dar vedeta TV a confirmat despărțirea abia în luna iunie, printr-un mesaj emoționant.

„Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. Viața frumoasă, Suflețel!”, a scris Răzvan Simion pe pagina de Instagram în mesajul pe care l-a șters ulterior.

Citește și:

Câte kilograme are Dana Săvuică și cum se menține: ”Aș vrea să mai slăbesc 3 kg. Când eram model eram prea slabă”

Interviu EXCLUSIV Emilia Popescu: ”Am descoperit târziu ipocrizia”