Fanii artistei s-au îngrijorat după ce au văzut că Lidia și Răzvan Simion nu mai locuiesc împreună, iar mulți au crezut că cei doi s-au despărțit. Și asta, după ce în ultima vreme cei doi nu au mai postat imagini împreună.  Lidia a rupt acum tăcerea și a explicat de ce a decis să se mute la părinți de mai bine de o săptămână.

Lidia Buble și-a făcut bagajele și a plecat la părinți. Ce s-a întâmplat?SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Din păcate, Lidia a fost nevoită să meargă la Deva pentru că tatăl ei este bolnav.

„Am venit ca să am grijă de tati și să o ajut pe mama. Tata nu se simte bine de doua luni. Ei au avut grijă de noi atâția ani, iar acum este rândul nostru”, a declarat Lidia.

 

Cu toate acestea, Lidia are un program faorte încărcat. Ea se află în promovare cu noua ei piesă.  Iubita lui Răzvan Simion semnat încă o colaborare care sigur îi va aduce succes în cariera muzicală.

Frumoasa blondină a lansat melodia „La Luna” împreună cu Costi Ioniță și Jay Maly, fiind vorba de o piesă cu influențe latino și versuri în limba spaniolă, dedicată tuturor fanilor săi, mai ales celor cu „sangre caliente”.

Jay Maly este un rapper de succes din Cuba, care a devenit cunoscut prin piese ca „Dile a el”, „Dime” şi „Esta Noche”. A colaborat cu nume mari din zona reggaeton/latino precum Gente de Zona, Dorian Alvarez, El Chacal şi Keylor.

 

Citește și: