În sezonul 4 de la Asia Express, Lidia Buble și Estera Buble sunt invidiate de ceilalți coechipieri pentru că au noroc la autostop și prin foarte repede mașini datorită faptului că sunt două fete frumoase și singure. Însă, se pare că acest lucru e și un dezavantaj pentru ele, iar într-o seară în timp ce-și căutau cazare niște turci le-au pus gând rău.

Totul a fost dezvăluit de reporterița care se ocupă de fete în competiție și le urmărește la orice pas. Aceasta a povestit în emisiunea „Jurnal de Asia”, că surorile Buble au fost nevoite să plece de la o cazare după ce apartamentul în care au fost primite s-a umplut rapid de bărbați turci și aceștia aveau planuri mari cu fetele.

Lidia Buble și Estera își găseau foarte greu cazare

„La Lidia și Estera, la o cazare, la un apartament părăginit dintr-un bloc dubios, oamenii de acolo aveau planuri mărețe cu ele. Vorbeau în turcă, eu personal nu înțelegeam, dar asistentul meu de producție, care e din Turcia, înțelegea limba, și a venit să-mi zică că nu e deloc ok să rămână fetele în acel apartament pentru că oamenii au planuri de petrecere cu fetele noaptea. Și ele simțeau că nu e tocmai ok situația și atunci a trebuit să plecăm, deși era deja noapte. AM luat-o de la capăt cu căutarea.

Citește și:

Stage1 Ed3 (6)SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„Poate toată lumea crede că noi două am fost avantajate pentru că eram fete, poate la autostop, dar la cazare pentru noi a fost super greu, pentru că noi nu aveam voie să acceptăm cazare unde stăteau doar bărbați. Nici noi nu ne-am fi dorit să rămânem pentru că era foarte periculos pentru că la culcare echipa pleacă și noi rămânem”, i-a povestit și Lidia lui Cuza despre incidentul care a speriat-o și emisiunea „Asia mai târziu”.

Vezi şi mâncăruri pe care să le încerci când ești în Turcia!

„Cumva îi mai simțeai pe oameni, și eu și Esti am simțit că ceva nu e în regulă, pentru că în prima fază am mers (la cazare-n.r.) doar cu doi dintre ei. După care și-au mai chemat niște prieteni, și când am văzut că se strâng din ce în ce mai mulți și i-am zis lui Esti că aici ceva nu e ok, și îi vedeam cum își dădeau coate și cum își zâmbeau, ne-am prins că ceva nu era în regulă, da într-adevăr am avut noroc cu A.P-ul (asistentul personal al reporterului-n.r.) care ne-a spus „Fetelor ,dacă ați știi voi ce planuri se fac aici”. Ne-a fost foarte greu să ne găsim cazare. Dacă nu puteam să închidem ușă, nu aveam cheie sau ceva, nu rămâneam pentru că era foarte periculos”, a mai spus Lidia.

Citește și:

Cum arată Gina Pistol, la opt luni de când a devenit mamă?

Fetița lui Dinu Maxer a împlinit 2 ani! ”Sufletul nostru mic, prințesă dorită de-o viață!” Cum arată micuța și ce tort cu totul special a avut