Sunt o familie foarte unită, iar tatăl fraților Buble, un om respectat de comunicate. El este pastor penticostal la ”Biserica Emanuel” din Deva, iar soția lui s-a ocupat toată viața de familie și de cei 11 copii.

Lidia Buble s-a bucurat zilele trecute de dragostea și pacea din familia ei, a fost răsfățată cu tot felul de bunătăți, și-a vizitat bunicul de 96 de ani, dar a petrecut și alături de doi dintre frații ei, născuți în aceeași zi. Beniamin și Elisei au fost sărbătoriți cum se cuvine, iar Lidia a publicat imagini pe rețelele sociale. Ambii sunt căsătoriți și au copii, așa că familia Lidiei Buble este mult mai extinsă.

Lidia Buble și-a sărbătorit frații născuți în aceeași zi

Descoperită în 2013 de Adi Sînă, Lidia Buble a devenit una dintre cele mai cunoscute și ascultate soliste din România. La începuturi ei în showbiz, Lidia a povestit ce viață liniștită și modestă avea la Deva, alături de familia ei numeroasă. Sunt în total 11 frați, ea fiind cel de-al patrulea copil al familiei Buble. În ordinea nașterii sunt Lorena (19 ani), Diana (25 de ani), Elisei (27 de ani), Lidia (29 de ani), Estera (32 de ani), Daniel (36 de ani), Corneliu (38 de ani), Daniela (40 de ani), Simion (42 de ani), Beniamin (44 de ani), Iosif (46 de ani).

frati-lidia-buble-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Lidia Buble, fiică de pastor, nu a uitat de unde a plecat și, de fiecare dată când ajunge la Deva, participă și la evenimentele religioase organizate de tatăl ei. Cântă în biserică alături de frați și de surori sau asistă la slujbe. Frații Buble au toci voci superbe și cântă dumnezeiește, însă dintre ei, doar Lidia se aude la radio și pe marile scene ale țării.

Citește și: Sora Lidiei Buble, dezvăluiri neașteptate: „Când aveam 2 săptămâni, Lidia m-a scapăt din brațe și era să mor”

Citește și: Lidia Buble, dezvăluiri grele despre viața în București: fura, de foame, din supermarketuri: „Era mâncarea mea pentru o zi întreagă”