Lidia Buble nu a vrut să comenteze despărțirea de Răzvan Simmion, însă acum nu se mai ascunde și și-a făcut curaj să dezvăluie motivul epntru care s-au despărțit.

Mulți au scris că Răzvan Simion s-au despărțit pentru că artista l-ar fi înșelat pe matinal cu fratele Elenei Gheorghe, Costin. Însă, Lidia a cedat și și-a făcut curaj să spună adevărul.

Agasată de întrebările fanilor în ceea ce privește motivul separării de Răzvan Simion, Lidia Buble a decis că este momentul să vorbească despre acest subiect sensibil și le-a dezvăluit tuturor celor care o urmăresc că nu mai putea sta intr-o relație cu un om care nu o prețuia și o aprecia.

„Divorțul este OK. Despărțirea este OK. Să o iei de la capăt este OK. Să treci peste este OK. Ce nu este OK este să rămâi undeva unde nu ești prețuit și apreciat.”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram, lăsând de înțeles că a ales să plece din relația cu Răzvan pentru că acesta nu o aprecia.

În urmă cu puțin timp, tot într-o serie de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de socializare, Lidia Buble a dezvăluit că relația actuală cu Răzvan Simion este una strict profesională, iar pentru că au știut să gestioneze desparțirea ca doi oameni maturi, prezentatorul TV este în continuare managerul ei.

„Aoleu, câte întrebări sunt pe tema asta. Ne înțelegem foarte bine și acum. Noi lucrăm în continuare împreună. El este managerul meu, suntem doi oameni maturi care au știut să separe partea sentimentală de partea profesională”, a spus Lidia Buble.

Prezentatorul matinalului de la Antena 1 a fost cel care a făcut anunțul despărțirii lor, la începutul lunii iunie, prin intermediul unui mesaj emoționant, dar dureros, pe contul său de socializare, fără să ofere prea multe detalii, însă subliniînd că a fost o despărțire de comun acord, dar și că i-a devenit insuficient artistei și că ea nu mai este fericită lângă el.

Citește și:

Corina Chiriac a împlinit 71 de ani! Poze de colecție din tinerețea și copilăria sa

Cum arată și ce mai fac gemenele de la Indiggo? Cum au ajuns să se împlice în politică în SUA