În timp ce Răzvan Simion își trăiește relația cu arhitecta Daliana Răducan, arătând deja ca un cuplu sudat, Lidia Buble (28 de ani) a început o frumoasă poveste de dragoste alături de actorul cubanez Harlys Becerra.

După mai multe întâlniri prin Spania, actorul a venit acum în România, să-și vadă iubita, artista prezentându-l, oficial, pe pagina de Instagram. Harlys a publicat și el imagini din București, de la un restaurant cunoscut și din mașină, filmând, pe geam, Palatul Parlamentului. Artista recunoaște că dragostea a apărut în viața ei când nici nu se aștepta și este foarte fericită și îndrăgostită.

iubit-lidia-bubleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

„Sunt fericită pentru mine.Da, chiar sunt fericită și sunt foarte împlinită pe toate planurile. Simt că mi-a pus Dumnezeu mâna în cap. Da, sunt fericită, și mă bucur că se vede asta”, a spus artista pe Instastory când a fost întrebată de iubitul ei.

Tatăl Lidiei Buble nu vrea să-l cunoscă pe actor

Mai mult, când a fost întrebată cum s-au cunoscut, Lidia a mărturisit că este o poveste lungă și o va spune curînd.

„Câte întrebări sunt pe tema asta, deja peste o sută. Primesc şi zilnic mesaje, este foarte lungă povestea, trebuie să îmi iau o zi să vă povestesc. Da, chiar sunt fericită, foarte fericită şi foarte împlinită pe toate planurile”.

„Eu cred că fiecare om merită să fie fericit şi vă doresc să fiţi măcar la fel de fericiţi cum sunt eu. Sunt norocoasă. Pentru mine nu există actori, cântăreţi, vedete, nevedete. Fiecare avem un job, o meserie pe care o facem, dar da, este foarte adevărată că dragoste vine când nu te aştepţi şi răsare unde nu te aştepţi”, a scris Lidia Buble pe pagina sa de Instagram.

Pe de altă parte, tatăl Lidie Buble ar refuza în continuare să-i cunoască pe iubiți fiicei sale. Potrivit surselor impact.ro, pastorul penticostal nu vede cu ochi buni relația fiicei sale cu un străin. Tatăl Lidiei Buble este pregătit să-l primească în casa sa și să-l cunoască doar pe bărbatul care îi va deveni soț fiicei sale. Până atunci, însă, nu vrea să aibă de-a face cu niciun iubit de-al fiicei sale.

Harlys Becerra s-a născut în Cuba, pe 11 iunie 1984 și este de profesie actor. A jucat în „Vis a vis” (2015), o producție Netflix, în „Bounty Hunters” (2017) și a avut o apariție și în serialul „Umbre”. Are 411.000 de urmăritori pe Instagram, unde își promovează o imagine de sex-simbol și de împătimit al sporturilor nautice.