Perioada de pregătiri pentru “Splash! Vedete la apă” nu a fost una lipsită de evenimente neprevăzute pentru concurenții sezonului care tocmai a început. Unii s-au accidentat, altora li s-a făcut rău din cauza oboselii și a efortului fizic, iar alții s-au ales cu otită.

Lidia Buble a făcut o otită bilaterală, cu o zi înainte de filmările de la Bazinul Olimpic din Bacău. Pentru că exista riscul să-și spargă timpanul din cauza inflamației și a presiunii apei, medicii i-au recomandat să nu mai facă saltul în apă. Însă Lidia n-a vrut să renunțe la show.

Durerile erau mai mari la urechea dreaptă… Mi-am astupat urechile cu vată și gumă de mestecat și am sărit. Două săptămâni am fost sub tratament cu antibiotice, dar acum sunt bine”, a spus Lidia.

De asemenea, Șerban Copoț, liderul trupei Animal X, a făcut otită și a avut nevoie de un tratament cu antibiotice, pentru 11 zile.

“Cred că din cauza apei din bazin, dar și din cauza saltului cu parașuta, pentru că am făcut și asta în această perioadă”, a declarat Șerban.

Dintre ei, cel mai ușor a scăpat Kamara. A avut probleme cu ambele urechi, dar cu stânga nu mai auzea absolut deloc.

”Intrasem în panică pentru că, a doua zi, aveam de cântat în finală, la “Te cunosc de undeva!”, iar eu nu puteam să repet, pentru că nu auzeam nimic. Am fost la spital, mi s-au aplicat niște proceduri și am rezolvat problema. Din fericire, nu am avut nevoie de vreun tratament cu antibiotic”, a povestit componentul trupei Alb Negru.

Splash! Vedete la apă” se difuzează în fiecare joi și vineri de la ora 20:30, la Antena 1.

Antena 1

Kamara

Credit foto: Antena 1

Șerban Copoț

Credit foto: Antena 1 (Gabriela Arsenie, Bogdan Manolache)